اکران اختصاصی فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۳۸ کد : ۵۳۵ اخبار
فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» دقایقی پیش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اکران شد.

فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران»  ساخته ابوالقاسم طالبی بعدازظهر امروز، ‌سه شنبه بیست و ششم بهمن ماه سال جاری در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اکران شد.

رضا شفیعی مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفت ‌وگو با روابط عمومی این واحد، از اکران فیلم «یتیم خانه ایران» با هدف آشنایی هرچه بیشتر جوانان و بویژه دانشجویان با رویدادهای تاریخی ایران زمین و دلیر مردان این سرزمین در برهه های مختلف تاریخ خبر داد و اظهار کرد: «بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با همکاری روابط عمومی این واحد دانشگاهی، فیلم سینمایی یتیم خانه ایران را به مناسبت خجسته ایام بهمن ماه با حضور پرشور دانشجویان در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر اکران کرد.»

فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» داستان قحطی و خشکسالی عظیم ایران که در سالهای 1295 تا 1297  در کوران جنگ جهانی اول و در زمان اشغال ایران به دست قوای بیگانه روس و انگلیس رخ داد را روایت میکند.