بازدید اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر از مجتمع تحقیقاتی عصرانقلاب

۲۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۹:۲۰ کد : ۵۳۲ اخبار
اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از قسمت های مختلف علمی و پژوهشی مجتمع تحقیقاتی عصرانقلاب بازدید کردند.

15 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر همراه با دکتر آفرین بهرامی رییس باشگاه واحد اسلامشهر روز سه شنبه نوزدهم بهمن ماه از مرکز تحقیقاتی عصرانقلاب بازدید کردند.

اعضای باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این بازدید علمی و پژوهشی از بخشهای مختلف تحقیقاتی پژوهشکده مواد پیشرفته و انرژی های نو؛ همچنین پژوهشکده مکانیک که شامل آزمایشگاه های بیومکانیک ( دستگاه های همودیالیز... )، آزمایشگاه تونل باد، کارگاه ماشین ابزار (شامل دستگاه های فرز و تراشکاری)، کارگاه سوخت و احتراق (بمنظور آشنایی با انواع کوره ها ، هیترها و مشعل های صنعتی) بازدید کرده و در خاتمه ضمن ابراز علاقمندی، خواستار برگزاری مجدد چنین بازدیدهایی ازطرف دانشگاه وگروه تخصصی مربوطه شدند.