کسب عنوان سوم مسابقات سراسری کاراته دانشگاه آزاد اسلامی توسط کاراته کاران واحد اسلامشهر

۲۲ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۴ کد : ۵۲ اخبار
کاراته کاران واحد اسلامشهر با کسب دو مدال رنگین طلا و نقره، موفق به کسب مقام سوم مسابقات سراسری کاراته دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

کاراته کاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور در مسابقات سراسری کاراته دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی، که روزهای چهارشنبه پانزدهم و پنج شنبه شانزدهم مرداد ماه با حضور 16 تیم منتخب از واحدهای سراسر کشور به میزبانی واحد ساری برگزار شد، توانستند با کسب یک مدال طلا توسط مهدی قنبری و یک مدال برنز توسط علی فرزین عنوان سوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داده و بر سکوی سوم تکیه زنند.

گفتنی است امیر یاری، مربیگری و فیروز دارایی سرپرستی تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقات سراسری عهده دار بودند.