درخششی دیگر توسط دانشجویان واحد اسلامشهر در عرصه ورزش ملی

۲۲ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۴ کد : ۵۱ اخبار
واحد اسلامشهر قهرمان بلامنازع مسابقات سراسری تنیس روی میز دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی

تنیس بازان واحد اسلامشهر عنوان قهرمانی مسابقات سراسری تنیس روی میز دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی را در هر دو بخش انفرادی و تیمی از آن خود نموده و با اقتدار بر سکوی نخست تکیه زدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

تنیس بازان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور در مسابقات سراسری تنیس روی میز دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی، که از روز سه شنبه چهاردهم لغایت روز جمعه هفدهم مرداد ماه با حضور 24 تیم منتخب از واحدهای سراسر کشور به میزبانی واحد ساری برگزار شد، توانستند با برتری جستن از دیگر تیم های اعزامی حاضر، عنوان قهرمانی را در هر دو بخش انفرادی و تیمی به خود اختصاص داده و بر سکوی نخست این دوره از مسابقات تکیه زنند.

احمد عبادی پور، محمد بوجاریان، علیرضا امراء، حامد نادری و محمد علی عباسی به مربیگری شهرام خانزاده و سرپرستی غلامرضا صفرخانلو اعضای تیم تنیس روی میز واحد اسلامشهر را در این دوره از رقابت ها تشکیل دادند.

گفتنی است احمد عبادی پور از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات سراسری را در بخش انفرادی برای واحد اسلامشهر به ارمغان آورد.

تیم های واحد مازندران و زنجان به ترتیب عنوان دوم بخشهای تیمی و انفرادی این دوره از مسابقات سراسری را کسب نموده و واحدهای اهواز و کرج بصورت اشتراکی در بخش تیمی؛ و واحدهای اسلامشهر و کرج نیز بصورت اشتراکی در بخش انفرادی عنوان سوم را در این دوره از رقابت ها به خود اختصاص دادند.