همزمان با سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران

دانشگاهیان واحد اسلامشهر با آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند

۱۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۲:۲۵ کد : ۵۰۸ اخبار
همزمان با سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اعضای هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های امام (ره) و انقلاب تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

اعضای هیأت رئیسه و جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛ در سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با آرمان های امام خمینی (ره) و انقلاب تجدید میثاق کردند.

در تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمانهای انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و بیعت با مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که صبح امروز (یکشنبه هفدهم بهمن ماه سال جاری) ، با حضور دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد، دانشگاهیان واحد اسلامشهر با اهدای تاج گل و نثار فاتحه به روح پرفتوح رهبر کبیر انقلاب اسلامی و آیت ا... هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام خمینی (ره) با آرمان های رهبر فقید جمهوری اسلامی ایران تجدید بیعت کردند.

در حاشیه برنامه فوق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با همکاری روابط عمومی و دفتر فرهنگ اسلامی این واحد دانشگاهی، اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی جهت پذیرایی از زائران حرم مطهر امام خمینی (ره) کرد.