در راستای اعلام انزجار جهانی از کشتار ددمنشانه مردم مظلوم غزه صورت گرفت:

۰۴ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۳ کد : ۴۹ اخبار
حضور پرشور دانشگاهیان واحد اسلامشهر در راهپیمایی باشکوه روز قدس
در راستای اعلام انزجار جهانی از کشتار ددمنشانه مردم مظلوم غزه صورت گرفت:

همزمان با فرارسیدن روز جهانی قدس، دانشگاهیان واحد اسلامشهر همچون سالهای گذشته، همگام با سیل خروشان ملت غیور ایران، در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و با شعار حفظ وحدت اسلامی، در صفوف اول راهپیمایی حضور یافته و انزجار خود را از رژیم غاصب اسرائیل و استکبار جهانی فریاد زدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان امسال، مسئولین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر همچون سالهای گذشته، بار دیگر با آرمانهای رهبر کبیر انقلاب تجدید بیعت نموده و همگام با دیگر اقشار ملت غیور ایران، در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خاستند.

در این راهپیمایی با شکوه، دانشگاهیان واحد اسلامشهر نیز به همراه اقشار مختلف مردم، ادارات، نهادها و ارگانهای مختلف شهرستان اسلامشهر به سمت میعادگاه‌ نماز جمعه این شهرستان رهسپار شده و با حضور گسترده و بی نظیر خود دراین حرکت، اقتدار، عزت و عظمت نظام اسلامی را باری دیگر به معرض نمایش گذاشتند.

دانشگاهیان واحد اسلامشهر و دیگر تظاهرکننده گان در این راهپیمایی، با سر دادن شعارهای"مرگ بر اسرائیل" ، "مرگ بر آمریکا"، "فلسطین، فلسطین، حمایتت می کنیم" و...، و همچنین با به آتش کشیدن پرچم های آمریکا و رژیم صهیونیستی اسرائیل، ضمن تجلی انسجام اسلامی با مردم مظلوم فلسطین ابراز همبستگی نمودند.