اخذ مجوز جذب دانشجو در 4گرایش کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۳۱ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۰ کد : ۴۴ اخبار
معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از اخذ مجوز جذب دانشجو در 4 گرایش مقطع کارشناسی ارشد رشته توسعه روستایی ، از مهرماه سال 1393 در این واحد دانشگاهی خبر داد.
اخذ مجوز جذب دانشجو در 4گرایش کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

دکتر علیرضا عراقیه معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی خبر از انجام اقدامات لازم درخصوص جذب دانشجو در 4 گرایش کارشناسی ارشد رشته توسعه روستایی، از مهرماه سال 1393 در این واحد دانشگاهی داد و گفت: با تلاش و پیگیریهای فراوان دکتر محمودرضا اسفندیار ریاست محترم و دیگر مسئولین واحد اسلامشهر، مجوز جذب دانشجو در 4 گرایش توسعه کشاورزی، توسعه اقتصادی، توسعه اجتماعی و مدیریت توسعه رشته توسعه روستایی مقطع کارشناسی ارشد به تایید معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

وی افزود: براساس این تاییدیه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 (مهرماه سال جاری) در رشته های مذکور دانشجو خواهد پذیرفت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با بیش از 38000 دانش آموخته ، هم اکنون دارای 6 دانشکده مصوب (تربیت بدنی و علوم ورزشی، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، روانشناسی و علوم تربیتی، مدیریت و حسابداری)، آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اسلامشهر که بزرگترین آموزشکده فنی و حرفه ای در کشور است، 303 عضو هیأت علمی تمام وقت، 86 کارگاه و آزمایشگاه تخصصی، 10 سایت تخصصی رایانه و ... بوده؛ و نزدیک به 29000 دانشجوی فعال در بیش از 100 رشته در این واحد دانشگاهی به تحصیل می پردازند.