همایش زیست فناوری دامی

۰۵ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۴ کد خبر : ۴۳۷
همایش زیست فناوری دامی

تحولات شگرفی که معیارهای اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی و اجتماعی جهان معاصر را دگرگون ساخته، زاییده ظهور فناوری های نوین است که عمدتا در عرصه علوم زیستی و همگرایی این فناوری ها نمایان گشته است. زیست فناوری بعنوان یکی از مهمترین فناوری های قرن 21 بوده که در نقشه جامع علمی کشور نیز جزو فناوریهای با الویت الف معرفی شده است. در این بین اهمیت به امنیت و سلامت غذا و دارو در دنیا باعث توجه هر چه بیشتر به شاخه زیست فناوری دامی شده است. توسعه صنعت دام، طیور و آبزیان در ایران بعنوان دومین صنعت با گردش مالی بالا نیاز به توجه بیشتر به این بخش از زیست فناوری در کشور را نشان میدهد. به همین منظور و با استعانت از پروردگار متعال گروه زیست فناوری دامی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری تصمیم به برگزاری اولین همایش ملی زیست فناوری دامی با همکاری انجمن علوم دامی کشور، انجمن بیوتکنولوژی ایران، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و سازمان های اجرایی مرتبط و دعوت از برخی چهره های مطرح بین المللی گرفته است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://animalbiotech.ir مراجعه نمایید.