همایش بین المللی نقش ادیان در اخلاق صلح، عفو و دوستی

۰۵ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۶ اطلاعیه ها
همایش بین المللی نقش ادیان در اخلاق صلح، عفو و دوستی

همایش بین المللی نقش ادیان در اخلاق صلح، عفو و دوستی با بررسی بنیانهای نظری، تاریخی، اجتماعی، سیاسی و تمدنی صلح از منظر ادیان و با رویکردی اخلاقی در صدد ارتقاء نقش آفرینی ادیان در صلح جهانی و منطقه ای میباشد. در حالیکه در خاورمیانه بزرگ اکنون بیش از هفت جنگ ادامه دار و فرساینده در افغانستان، یمن، سوریه، عراق، لیبی، صومالی و جنوب سودان در جریان است، رهبران و دانشمندان ادیان و گفتگوهای بین المذاهب میتوانند و باید با خشونت و الهیات جعلی خشونت ضد انسان وضد محیط زیست مبارزه کنند و در تمهید صلح پایدار بکوشند. گزاره ها، هنجارها، و سازمانهای دینی میتواننده هم با استفاده از هنر و ادبیات در توسعه نهادهای صلح محور در سطح جهانی موثر باشند وهم صلح پژوهی کاربردی را در حفظ سلامت جان و روان جوامع اعتلا بخشند. از آنجا که فارس و بویژه شهر تاریخی شیراز به درستی پایتخت صلح ایران و بلکه خاورمیانه میباشد، دانشگاه شیراز با همکاری سایر موسسات تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی این شهر مناسبترین میزبان برای کنفرانس بین المللی صلح در ایران در اردیبهشت سال ۱۳۹۶ میباشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.ethicswp.shirazu.ac.ir مراجعه نمایید.