بازگشایی کتابخانه واحد اسلامشهر با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۹ کد : ۴۳۱ اخبار
مدیر کل گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: تشویق دانشجویان به استفاده از منابع ارزشمند مکتوب و الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی.
بازگشایی کتابخانه واحد اسلامشهر با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

صبح امروز کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور مهندس میترا هاشمی طباطبایی مدیر کل گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی، زهرا نجف زاده رئیس اداره نشر کتب علمی و امور کتابخانه های دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و جمعی از مسئولین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و واحد اسلامشهر در سایت مرکزی این واحد دانشگاهی بازگشایی شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر کتاب و کتابخوانی را شالوده توسعه یافتگی جوامع دانست و خاطرنشان کرد: «کتاب و کتابخوانی منجر به توسعه انسان در مرحله اول و سپس در جامعه می شود؛ چراکه توسعه یافتگی ابتدا از درون انسان آغاز شده و سپس در جامعه تسری می یابد.»

رئیس واحد اسلامشهر با اشاره به جایگاه والای کتاب و کتابخوانی در دین مبین اسلام، از اهمیت ویژه آن در جوامع و بویژه جوامع اسلامی سخن گفت و خواستار توجه بیش از پیش بدین مهم شد.

اسفندیار ضمن تقدیر از دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر همکاران وی در توجه به توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در واحدهای دانشگاهی؛ ترغیب جوانان و بویژه دانشجویان به کتاب و کتابخوانی را از جمله اولویت های واحد اسلامشهر بیان کرد که در راستای سیاستهای توسعه ای دانشگاه آزاد اسلامی دنبال می شود.

مهندس میترا هاشمی طباطبایی مدیر کل گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم از اهمیت کتابخانه ها در به روز نمودن علم موجود سخن گفته و بر انجام تمهیدات لازم در تشویق دانشجویان به استفاده از منابع ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی در هر دو حوزه مکتوب و الکترونیک تاکید کرد.

وی ضمن تقدیر از مسئولین واحد اسلامشهر در بازسازی مطلوب و بازگشایی کتابخانه این واحد دانشگاهی از استقبال مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا خبر داد.

در ادامه ی این مراسم، پس از تقدیر از رئیس و 3کارمند فعال کتابخانه واحد اسلامشهر؛ نشست علمی «اصالت سنجی مجلات معتبر» با سخنرانی مدیر کل گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر که از سال 1381 درسایت مرکزی این واحد دانشگاهی راه اندازی شده، هم اکنون و پس از بازسازی و تجهیز، دارای بیش از یکصدهزار نسخه کتاب و سند به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی است.

این کتابخانه که در فضایی بالغ بر 600 متر مربع دایر شده؛ دارای سالن مطالعه در دو بخش خواهران و برادران است و در عین حال سالن دیگری هم برای مطالعه دانشجویان دکتری و ارشد در نظر گرفته شده است.