فروشگاه تعاونی مصرف کارکنان واحد اسلامشهر افتتاح شد

۰۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۰:۲۳ کد : ۴۲۴ اخبار
فروشگاه تعاونی مصرف کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سایت مرکزی این واحد دانشگاهی افتتاح شد.
فروشگاه تعاونی مصرف کارکنان واحد اسلامشهر افتتاح شد

فروشگاه تعاونی مصرف کارکنان واساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر صبح امروز با حضور جمعی از مسئولین تعاونی مصرف سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین واحد اسلامشهر در سایت مرکزی این واحد دانشگاهی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در افتتاحیه فروشگاه تعاونی مصرف واحد اسلامشهر، که برای اولین بار در این واحد دانشگاهی راه اندازی شده، ضمن تقدیر از همکاری و حضور مسئولین تعاونی مصرف سازمان مرکزی و بویژه همایون کرمی رئیس هیئت مدیره تعاونی مصرف سازمان مرکزی؛ خدمت رسانی بهینه و تامین رفاه حال کارکنان و  اساتید دانشگاه را هدف اصلی افتتاح این فروشگاه دانست.

در این فروشگاه که امروز در فضایی بالغ بر یکصد مترمربع افتتاح شد؛ کلیه همکاران دانشگاهی عضو می توانند بصورت اعتباری تا سقفی مشخص خرید نموده و از تسهیلات ویژه آن برخوردار گردند.

شرکت تعاونی مصرف دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر خدمات مختلف و ارائه اجناس مصرفی و لوازم خانگی در چارچوب بیمه های مختلف آمادگی ارائه خدمات به کارکنان را در زمینه بیمه بدنه و شخص ثالث به صورت اقساط 10 ماهه و سود دو درصد دارد.

خدمت رسانی هر چه بهتر به بصورت اعتباری، افزایش سرمایه شرکت و بزرگتر کردن وسعت فروشگاه، همچنین خدمت رسانی در زمینه هایی مثل آژانس، قرارداد با فروشگاه های معتبر برای خرید اقساطی و بهره مندی از تخفیفات ویژه و فروش کالاهای دیگر از جمله لوازم خانگی و ... از دیگر برنامه های این شرکت تعاونی مصرف می باشد.

این فروشگاه تعاونی از سیستم های نوین فروشگاهی، انبارداری و پایانه های فروش مکانیزه استفـــاده می نماید.