برگزاری نشست تخصصی و بازدید مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش شهرستانهای اسلامشهر و چهاردانگه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۷:۴۵ کد خبر : ۴۲۳ اخبار
دکتر محمودرضا اسفندیار تاکید کرد: لزوم معرفی توانمندیها و افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی به داوطلبان و خانواده های ایشان.

با اعلام نتایج اولیه ی کنکور و لزوم انتخاب رشته صحیح داوطلبان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بمنظور تنویر افکار عمومی از توانمندیهای آموزشی و تحقیقاتی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و شناساندن هرچه بیشتر ظرفیت و پتانسیل های علمی و پژوهشی واحدهای این دانشگاه؛ اقدام به برگزاری نشست تخصصی همراه با بازدید از مجموعه دانشکده ها و کارگاه های علمی و پژوهشی واحد اسلامشهر به مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش شهرستانهای اسلامشهر و چهاردانگه کرد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ضمن تقدیر از همکاری مطلوب مسئولین   آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و شهر چهاردانگه؛ با دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه ریزی و برگزاری هرچه مطلوب تر این نشست؛ هم افزایی در ارتقاء کیفیت آموزش و خدمت رسانی به جوانان کشور  و بویژه منطقه جنوب غرب استان تهران را از مهمترین اهداف برگزاری نشست تخصصی مشاوران تحصیلی در واحد اسلامشهر دانست و بر لزوم معرفی توانمندیها و افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی  به داوطلبان و خانواده های ایشان تاکید کرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود، از مسئولیت خطیر مشاوران تحصیلی در تعیین سرنوشت و آینده دانش آموزان سخن گفت و خاطرنشان کرد: «هدایت دانش آموزان در حساس ترین برهه زندگی ایشان به عهده مشاوران تحصیلی است. »

اسفندیار در ادامه ارتباط هرچه نزدیک تر مشاوران تحصیلی با پیکره اصلی آموزش در کشور را از جمله اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و افزود: «امیدواریم این ارتباط بین آموزش و پرورش و آموزش عالی که دانشگاه آزاد اسلامی در راستای آن پیشرو بوده است؛ بیش از پیش نزدیک شده و نتایج مطلوب آن که همانا خدمات رسانی مطلوب تر به جامعه و جوانان است عاید مردم شود. »

دکتر علیرضا عراقیه معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این نشست تخصصی با معرفی برخی توانمندیها و ظرفیت های واحد اسلامشهر، به ارائه گزارشی از روند ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... به دانشجویان این واحد دانشگاهی پرداخت و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از ابتدای ورود تا زمان فارغ التحصیلی و چه بسا پس از آن، یار و همراه دانشجویان خود بوده و خواهد بود. »

وی فعالیت مشاوران را دارای اهمیت بسیار و زایدالوصفی برشمرد که بعنوان پایگاه و مرجع امن دانش آموزان و خانواده های ایشان برای تعیین مسیر تحصیلی و زندگی آینده آنان قلمداد میشوند.

عراقیه با رد صفت بی استعدادی بر هر انسانی گفت: « ما انسان بی استعداد نداریم؛ چراکه انسانها دارای استعدادهای متفاوتی هستند و بایستی با راهنمایی مناسب، در مسیر صحیح قرار گرفته و بتوانند توانمندیهای خود را پرورش داده و شکوفا شوند. »

در این نشست که پیش از ظهر امروز سه شنبه دوم شهریور ماه با همکاری مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای اسلامشهر و چهاردانگه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ بیش از یکصد مشاور تحصیلی نواحی و مناطق مختلف آموزش و پرورش شهرستان‌های اسلامشهر و چهاردانگه حضور یافته و پس از اتمام نشست؛ از مراکز مختلف آموزشی، ورزشی، کارگاهی، پژوهشی - تحقیقاتی و ... واحد اسلامشهر بازدید کردند.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با بیش از یک  هزار و صد عضو هیأت علمی و مدعو، 23 هزار دانشجو، 140 رشته تخصصی در مقاطع متفاوت دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی؛ ده هزار جلد کتب تخصصی و  بیش از یکصد کارگاه و آزمایشگاه تخصصی در منطقه جنوب غرب استان تهران واقع شده و بعنوان یک واحد بسیار بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های مختلف سرآمد  بوده و با کسب افتخارات بیشمار در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی میزبان خدمت رسانی به مشتاقان علم و تحصیل می باشد.