برگ زرین دیگری بر افتخارات ملی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر افزوده شد:

۲۸ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۸ کد : ۴۲ اخبار
دریافت رتبه استادی خوشنویسی توسط مدرس و کارمند واحد اسلامشهر
برگ زرین دیگری بر افتخارات ملی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر افزوده شد:

کارمند روابط عمومی و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مفتخر به دریافت رتبه استادی خوشنویسی در رشته خط شکسته نستعلیق از سوی انجمن خوشنویسان ایران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

روح اله دلخانی کارمند روابط عمومی و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مفتخر به دریافت رتبه استادی خوشنویسی در رشته خوشنویسی از سوی انجمن خوشنویسان ایران شد.

این هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر که در رشته های متعدد هنری همچون خوشنویسی، طراحی، گرافیک و نقاشی اهل فن بوده و حرفی برای گفتن دارد؛ تاکنون افتخارات بسیاری همچون کسب ۱۶ مقام ملی و بین المللی، کاتب ممتاز قران کریم در سطح کشور،  نفر اول اساتید هنر دانشگاه آزاد کل کشور (۲مرتبه)، تقدیر چند باره از دانشگاه مرکز علمی کاربری کشور،  صاحب کرسی در چندین جایگاه هنری کشور، داور جشنواره های مختلف هنری و ... را در کارنامه هنری خود ثبت نموده است.

متن گواهی که در تاریخ یازدهم خرداد ماه سال جاری صادر شده به شرح ذیل است:

با افتخار گواهی می نماید که هنرمند فرهیخته جناب آقای روح اله دلخانی بر اساس رأی شورای محترم ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران در سال 1391 مفتخر به دریافت رتبه استادی خوشنویسی در رشته خط شکسته نستعلیق شده اند، مایه مباهات فرهنگ و هنر ایران اسلامی است که خادمین آن استادانی فرزانه و توانمندند و هنر آنها عصاره دهها سال تلاش عاشقانه و بی وقفه در عرصه هنر مقدس خوشنویسی است. سلامت و توفیق شما استاد والامقام را از ایزد منان خواستاریم. مدیر اجرائی انجمن خوشنویسان ایران / عارف براتی