در هر دو بخش تیمی و انفرادی صورت گرفت

۱۳ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۸ کد : ۴۰ اخبار
کسب مقام سوم تنیس روی میز کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران توسط واحد اسلامشهر
در هر دو بخش تیمی و انفرادی صورت گرفت

در هر دو بخش تیمی و انفرادی صورت گرفت:

تیم تنیس روی میز واحد اسلامشهر مقام سوم مسابقات تنیس روی میز کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران را در هر دوبخش تیمی و انفرادی از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

تیم تنیس روی میز اعزامی از واحد اسلامشهر با حضور در مسابقات تنیس روی میز کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، که با شرکت 12 تیم منتخب از واحد های استان، در روزهای شنبه دهم و یکشنبه یازدهم خردادماه به میزبانی واحد شهرقدس  برگزار شد، توانست مقام سوم را در هر دو بخش تیمی و انفرادی به نام خود ثبت نماید.

شهرام خانزاده، منصور محمدی، قنبر مهدی پور، علی اکبر  شکری و عباس  هادی به مربیگری  طاهر ویسی و سرپرستی  غلامرضا  صفر خانلو اعضای تیم منتخب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقات تشکیل دادند.

گفتنی است در قسمت انفرادی نیز شهرام خانزاده موفق شد بر سکوی سوم انفرادی ایستاده و عنوان سوم را برای واحد اسلامشهر کسب نماید.