همزمان با فرارسیدن خجسته عید بزرگ مسلمین

۰۶ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۷ کد : ۳۷ اخبار
محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری و حافظ ممتاز بین المللی
همزمان با فرارسیدن خجسته عید بزرگ مسلمین

محفل انس با قرآن کریم ، صبح امروز همزمان با فرا رسیدن عید بزرگ مبعث، با حضور دو تن از قاریان و حافظان ممتاز بین المللی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر صبح امروز، همزمان با فرا رسیدن مبعث حضرت رسول اکرم (س)، عطرآگین از رایحه آیات نورانی قرآن شد و دو تن از قاریان ممتاز بین المللی و حافظان کلام الله مجید، با حضور دانشگاهیان این واحد، آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کردند.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در حاشیه این مراسم، با اهدای سلام و تحیت به ارواح طیبه شهدا، روح پرفتوح حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، تبریک عید مبعث به عموم مسلمان جهان، ضمن ارج نهادن به جایگاه والای آیات کلام ا... مجید در زندگانی، خاطرنشان کرد: " ما هرچه داریم از دولت قرآن داریم."

اسفندیار یکی از جلوه های ظهور تربیت قرآنی را، وجود شخصیت های بی بدلیلی چون حضرت رسول اکرم (س) و ائمه اطهار (ع) دانست که فرازمان و فرامکان بوده اند و در هر زمانی، آثار ایشان مناسب احوال بوده و مورد استفاده قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: تنها دلیل این جاودانگی، جاودانگی قرآن دانست؛ چراکه هرکسی، به هر نسبتی که با قرآن اجین شده و مأنوس گردد، به همان نسبت نیز جاودانه خواهد شد.

رئیس واحد اسلامشهر در ادامه، تمسک به قرآن کریم، انس بیشتر با این کتاب سراسر نور و برکت و نیز عمل به آیات آن را تنها راه دستیابی به سعادت و کمال دانسته و گفت: بسیاری از اوقات، تنها با حرفهای زیبا نمی توان به دلها نفوذ کرد، ولیکن با عمل قرآنی می توان به هر دلی راه یافته و بدان رسوخ کرد.

وی در خاتمه هدف از برگزاری این محفل قرآنی را انس هرچه بیشتر دانشجویان با کلام الهی و ترویج فرهنگ قرآنی در بین دانشگاهیان و بویژه جوانان دانشجو عنوان کرده و بر لزوم ارتقای انس با قرآن در جامعه و بویژه دانشگاهیان، و نیز تدبر و عمل به آیات الهی تاکید کرد.

این محفل باشکوه و روحانی که به همکاری دفتر فرهنگ اسلامی، بسیج دانشجویی و اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ با تلاوت آیات وحی توسط حاج احمد ابوالقاسمی استاد و قاری ممتاز بین المللی و استاد دکتر علی رجبی حافظ ممتاز بین المللی ادامه و با تقدیر از 30 نفر از دانشجویان برگزیده جشنواره قرآنی در بخش های عکس، پوستر، نقاشی، خط، مقاله و ... خاتمه یافت.

اداره روابط عمومی