عضو هیأت علمی واحد اسلامشهر بعنوان سرپرست «کمیته امور بین الملل» فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی کشور منصوب شد

۱۸ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۲:۲۹ اخبار
طی حکمی از سوی محمود صیدانلو؛

طی حکمی از سوی محمود صیدانلو؛

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی کشور طی حکمی «دکتر کیوان ملا نوروزی» عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را به عنوان سرپرست «کمیته امور بین الملل» این فدراسیون منصوب کرد.

در حکم محمود صیدانلو به ملانورزی آمده است: نظر به تجربه و تعهد جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست کمیته امور بین الملل فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی منصوب می شوید.

امید است در سایه توجهات الهی و الطاف حضرت ولی عصر (عج) و با بهره گیری از توان و تخصص خویش و همه ظرفیت ها و فرصت های موجود در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

گفتنی است دکتر کیوان ملانوروزی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی است که از سال ۱۳۸۷ با واحد اسلامشهر همکاری می کند.