۲۴ بهمن ۱۳۹۲ | ۰۱:۲۰ کد : ۲۷ اخبار
رئیس واحد اسلامشهر: مرکز تخصصی آموزش های ضمن خدمت و کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بمنظور خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم شریف شهرستان اسلامشهر در راستای اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شد.

صبح امروز با حضور مسئولین شهرستان اسلامشهر افتتاح شد

افتتاح اولین مرکز تخصصی آموزش ضمن خدمت شهرستان اسلامشهر در دانشگاه آزاد اسلامی

صبح امروز با حضور حقیقی فرماندار، مؤذن رئیس اداره اطلاعات، سرهنگ حسن آبادی فرمانده نیروی انتظامی، سرهنگ پاسدار قوچی رئیس بسیج ادارات شهرستان اسلامشهر، نایبی رئیس شورای اسلامی شهر اسلامشهر ، کیومرثی نائب رئیس شورای اسلامی شهر اسلامشهر، دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولین شهرستان اسلامشهر و اولین مرکز تخصصی آموزش ضمن خدمت شهرستان اسلامشهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر افتتاح و راه اندازی شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن تبریک ایام ا... دهه فجر، افتتاح اولین مرکز تخصصی آموزش ضمن خدمت شهرستان اسلامشهر را در دانشگاه آزاد اسلامی، گامی موثر در  خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم شریف شهرستان اسلامشهر در راستای اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و خاطرنشان کرد: یکی از اهداف اصلی و اساسی انقلاب اسلامی ایران، رشد و توسعه عملکرد، توانمندسازی مردم عزیز ایران و رهایی کشور از سلطه استکبار در کلیه زمینه ها و بویژه در بخش علمی و پژوهشی بوده است.

وی افزود: خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلامی، در طی چند دهه پیش شاهد جهشی عظیم در تمام زمینه ها در کشور بوده ایم؛ و هم اکنون نام و پرچم جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از فن آوری ها، بعنوان پیشروان برتر در جهان مطرح شده و به اهتزاز درآمده است.

اسفندیار در ادامه یکی از عوامل اصلی و ارکان اساسی پویایی، کارآیی و اثر بخشی سازمانها را آموزش دانست و خاطرنشان کرد: سازمانها همچون موجودی زنده هستند که نیازمند پویایی است؛ فلذا آموزش کارکنان به عنوان کلید طلایی توسعه در سازمانها مطرح می باشد.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تاکیدات مکرر ایشان مبنی بر پویایی و پرهیز از هرگونه ایستایی بویژه در زمینه علمی و پژوهشی؛ افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بعنوان یکی از واحدهای توانمند دانشگاه آزاد اسلامی، که خود سرمایه ای ملی بوده و از برکات انقلاب اسلامی ایران است، با درک صحیح این مهم؛ و بمنظور یاری رساندن به مدیریت شهری در بخشهای مختلف مدیریتی، خدماتی و صنعتی، گامهای موثری برداشته و ضمن بهره گیری از پتانسیل بالای متخصصان خود در راستای کمک به توسعه و ارتقای مدیریت نیروی انسانی شهر و ادارات شهرستان، اقدام به راه اندازی مرکز آموزش ضمن خدمت مدیران و کارکنان ادارات در سطح شهرستان اسلامشهر نموده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر یادآور شد: در مرکز آموزش تخصصی ضمن خدمت کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر که اولین مرکز تخصصی آموزش ضمن خدمت در سطح شهرستان اسلامشهر نیز می باشد، امکان طراحی دوره های مورد نیاز کلیه ادارات شهرستان مهیا گشته و گواهینامه معتبر گذراندن دوره های مربوطه نیز به آموزش دیدگان ارائه خواهد شد.

وی در خاتمه یکی از عوامل ایستایی در خدمت رسانی مطلوب سازمانها به مردم را، غفلت از امر آموزش کارکنان خواند و ابراز امیدواری کرد: امیدواریم تا با بهره گیری از تمام توان و ظرفیت خود، در امر خدمت رسانی به مردم که طلیعه داران به حق انقلاب هستند، مفید و موثر واقع شویم.

حقیقی فرماندار شهرستان اسلامشهر نیز در این مراسم، ضمن تقدیر از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در توجه به توسعه همه جانبه شهرستان و رفع مشکلات موجود؛ وجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با دارا بودن حدود 30هزار دانشجو را، ظرفیتی ویژه برای شهرستان اسلامشهر دانست که نقش بسزایی در ارتقای سطح علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی آن دارد.

فرماندار شهرستان اسلامشهر راه اندازی مرکز آموزش تخصصی ضمن خدمت کارکنان و مدیران را در سطح شهرستان اسلامشهر یک نیاز جدی برای شهرستان دانست که ضرورت آن به طور کامل احساس می شد.

حقیقی، اساتید و متخصصان دانشگاه آزاد اسلامی را مشاورانی ارزشمند برای کلیه ی ارگان های شهرستان اسلامشهر در دستیابی به توسعه همه جانبه این شهرستان عنوان نمود و از برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت فرمانداری در مرکز آموزش تخصصی ضمن خدمت کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر خبر داد.

وی راه اندازی این مرکز را در سی و پنجمین ساگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به فال نیک گرفت و ضمن تقدیر از نگاه ویژه مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت رسانی به جامعه و حل مشکلات شهرستان، ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با بهره گیری از پتانسیل بالای متخصصین دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری های مشاوره ای ایشان، ارتقای سطح دانش و تخصص را در شهرستان شاهد بوده و به توسعه همه جانبه شهرستان اسلامشهر دست یابیم.

محمد عبادی مسئول مرکز آموزش تخصصی ضمن خدمت کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ادامه ضمن ارائه گزارشی از توانمندیهای این مرکز آموزشی در خدمت رسانی به ادارات شهرستان؛ مدیریت زمان، مدیریت خلاق، مدیریت مالی 1، مدیریت مالی 2، مدیریت مالی 3 ، آشنایی با نرم افزار انبار و اموال، مدیریت منابع و مصارف، اصول و مبانی مدیریت، مدیریت پژوهش، سیستم های اطلاعاتی مدیریت، مدیریت رفتار سازمانی، مهارتهای ارتباطی مدیران، هوش هیجانی، مدیریت بهره وری، روابط انسانی در سازمان، بهبود بهره وری و نتایج آن، تحلیل هزینه ها برای تصمیم گیری مدیران، ارتباط چهره به چهره، بهره وری نیروی انسانی، ارزشیابی عملکرد کارکنان، مدیریت ریسک، مدیریت تحول در سازمان، مدیریت تکنولوژی، اخلاق مدیریت و مدیریت مشارکتی را از جمله دوره های آموزش های عمومی و تخصصی ای برشمرد که براساس نیاز سنجی از شهرستان اسلامشهر، هم اکنون در مرکز آموزش ضمن خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر قابل برگزاری است.