در نشست صمیمی دانشجویان غیر ایرانی با رئیس واحد اسلامشهر صورت گرفت:

۱۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۰:۳۵ کد خبر : ۲۶۸ اخبار
تجلیل از اعضای تیم رباتیک دانشجویان مهاجر (افغانستانی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
در نشست صمیمی دانشجویان غیر ایرانی با رئیس واحد اسلامشهر صورت گرفت:

دکتر محمودرضا اسفندیار: «ما به میزبانی دانشجویان توانمند افغانستانی در واحد اسلامشهر افتخار میکنیم. / تمدن و فرهنگ ایران با افغانستان پیوندی ناگسستنی دارد.»

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر دقایقی پیش در دیدار با دانشجویان مهاجر (افغانستانی) این واحد دانشگاهی، فرهنگ و تمدن ایران را از افغانستان جدایی ناپذیر دانست و خطاب به دانشجویان حاضر گفت: «همانگونه که فرهنگ و تمدن ایران با افغانستان عجین شده؛ ما نیز شما را جزیی از خود دانسته و به میزبانیِ دانشجویانِ توانمندی همچون شما افتخار می کنیم.»

وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر کشور افغانستان؛ از چشم انداز مطلوب این کشور در آینده ای نزدیک سخن گفت و خاطرنشان کرد: «شما جوانان تحصیلکرده و متخصص در طی این مسیر و ترسیم آینده ای مطلوب برای کشور افغانستان می توانید موثر بوده و موفق عمل نمایید.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در بخش دیگر این نشست، از برنامه هایِ ویژهِ واحد اسلامشهر در کمک به هم افزایی علمی و پژوهشی دانشجویان مهاجر سخن گفت و پیشنهاد راه اندازی وب سایت تخصصی دانشجویان مهاجر، برگزاری مسابقات مشترک علمی همچون رباتیک و...؛ و همکاری مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی واحد کابل؛ با هماهنگی معاونت بین المللل دانشگاه آزاد اسلامی را داد.

وی در خاتمه ضمن تقدیر از تلاشهای مجدانه اعضای تیم رباتیک دانشجویان مهاجر (افغانستانی) واحد اسلامشهر خطاب به ایشان گفت: «به هویت افغانی خود افتخار کرده و سعی کنید تا بیش از پیش در عرصه های علمی و پژوهشی، بخصوص حوزه تکنولوژیک حضور یابید؛ چراکه اطمینان دارم شما می توانید هم برای کشور ایران و هم برای کشور افغانستان افتخارآفرین باشید.»

دکتر ناصر حسینقلی ارباب، استاد راهنما و سرپرست تیم های رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و عضو هیأت علمی گروه مکانیک این واحد دانشگاهی نیز در ادامه ی این نشست، با ارائه گزارشی از تاریخچه و روند فعالیت تیم های رباتیک واحد، از حمایت همه جانبه رئیس و مسئولین واحد اسلامشهر در پیشبرد فعالیت های ایشان تقدیر کرد.

نشست صمیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اعضای تیم رباتیک دانشجویان مهاجر (افغانستانی) واحد اسلامشهر که با حضور دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فنآوری، دکتر محمد شفیق مدیر کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و اعضای تیم رباتیک در دفتر ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد؛ با گفتگوی صمیمی اعضای تیم با رئیس و مسئولین واحد اسلامشهر ادامه و با اهدای لوح و تجلیل از ایشان خاتمه یافت.

گفتنی است روح ا... حسینی، محمدنوید خالقیار، حسین غلامی، زهرا نظری و زهرا ناصری به راهنمایی و سرپرستی دکتر ناصر حسینقلی ارباب اعضای تیم رباتیک «آرنما» دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را تشکیل داده اند که این تیم توانسته با افتخار مقام اول دومین دوره مسابقات بین المللی رباتیک ویژه دانشجویان مهاجر غیر ایرانی، که اسفندماه سال ۹۴ با حضور دانشجویان افغانستانی، لبنانی، عراقی، بحرینی و تونسی در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد؛ را کسب نموده و بر سکوی نخست تکیه زند.