برگزاری مراسم

به مناسبت فرا رسیدن سالروز فتح حماسه آفرین خرمشهر برگزار شد؛
برگزاری مراسم

به مناسبت فرا رسیدن سالروز فتح حماسه آفرین خرمشهر برگزار شد؛

برگزاری مراسم " در مدار عشق" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر/همراه با اجرای نمایش "خون بها"

سرهنگ پاسدار قوچی : امنیت و اقتدار ایران اسلامی مدیون و مرهون شجاعت بزرگ مردانی است که همواره بیدار بوده و تحت لوای ولایت فقیه در هر نقطه ای جان فشانی می کنند.

همزمان با سالروز فتح خرمشهر در عملیات افتخار آمیز بیت المقدس مراسم گرامیداشت این روز باشکوه تحت عنوان " در مدار عشق" ،  باحضور سرهنگ پاسدار قوچی فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات شهرستان اسلامشهر و جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان بسیجی واحد اسلامشهر، در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس، و همچنین شهدای مدافع حرم اهل بیت عصمت و طهارت (ع)؛ سوم خرداد را روز اثبات شجاعت و شهامت فرماندهان و از خودگذشتگی رزمندگان ارتش اسلام، و اوج خداباوری و خلوص امام شهیدان، خمینی کبیر (ره) دانست و خاطرنشان کرد: همانگونه که حضرت امام خمین (ره) فرمودند: "خرمشهر را خدا آزاد کرد. ".

سرهنگ پاسدار قوچی فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات شهرستان اسلامشهر نیز در این مراسم با بیان خاطراتی از رشادت های دلاور مردان ایران زمین در طی هشت سال دفاع مقدس، از دستاوردهای منحصر به فرد عملیات بیت المقدس سخن گفت.

وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر منطقه خاورمیانه، امنیت و اقتدار ایران اسلامی را مدیون و مرهون شجاعت بزرگ مردانی دانست که همواره بیدار بوده و تحت لوای ولایت فقیه در هر نقطه ای جان فشانی می کنند.

مراسم " در مدار عشق" با شعرخوانی حسن خزایی شاعر اعل بیت عصمت و طهارت (ع) و اجرای احسان مقیمی دانشجوی هنرمند واحد ادامه و با اجرای نمایش "خون بها" توسط گروه تئاتر دانشجویی تلخنده خاتمه یافت.