۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۱:۴۷ کد : ۲۶۲ اخبار
همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار برگزار شد؛

همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار برگزار شد؛

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

محفل انس با قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛ امروز با حضور امین پویا قاری بین المللی در نمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت باسعادت حضرت سیدالشهدا (ع) و روز پاسدار؛ و در راستای انس هرچه بیشتر دانشگاهیان واحد اسلامشهر با آیات نورانی قرآن کریم؛  امروز نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ، عطرآگین از رایحه آیات الهی شد و امین پویا قاری بین المللی کلام ا... مجید، در حضور کارکنان، اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی، آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرد.

حجت الاسلام رضا مرادی خلیفه لو رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه؛ برگزاری همزمان این محفل معنوی که با نام نورانی کلام الهی مزین گشته را با سالروز میلاد پرخیر و برکت امام حسین (ع) و روز پاسدار، تلنگری ارزشمند دانست که یادآور تأسی دلاورمردان غیور جبهه مقاومت و ایثار است.

محفل انس با قرآن کریم واحد اسلامشهر، که با قرائت زیبای قرآن کریم توسط امین پویا قاری بین المللی آغاز شده بود با مدح و ثنای امام حسین (ع) و ائمه معصوم (ع) توسط علی عشرتی ادامه و با اهدای جوایز به 50 نفر برگزیده مسابقه "السابقون" و 10 دانشجوی فعال قرآنی، همچنین قرعه کشی و اهدای کمک هزینه سفر زیارتی به مشهد مقدس به 5 نفر از حاضرین خاتمه یافت.