آیت اله غرویان در سمینار

۲۴ بهمن ۱۳۹۲ | ۰۱:۱۹ کد : ۲۶ اخبار
اعتدال، تفکر و عمل با مقتضیات زمان است.
آیت اله غرویان در سمینار

آیت اله غرویان در سمینار "انقلاب اسلامی و اعتدال" واحد اسلامشهر:

اعتدال، تفکر و عمل با مقتضیات زمان است.

آیت اله غرویان: یکی از ویژگی های اساسی دین مبین اسلام، اعتدال و میانه روی است ./ اعتدال جز تفکر و عمل به مقتضیات زمان نیست.

آیت اله غرویان با حضور در سمینار "انقلاب اسلامی و اعتدال" که صبح دیروز به مناسبت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با حضور پرشور دانشجویان و کارکنان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد، به ارائه سخنانی در این زمینه و تبیین مفهوم اعتدال پرداخت.

وی ضمن درود و ادای احترام به روان پاک رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی ایران، از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در بزرگداشت ایام خجسته دهه فجر و برگزاری این مراسم تقدیر نمود.

غرویان تبیین و روشن نمودن مفاهیمی همچون اعتدال، تدبیر، امید و ... را که سوالات زیادی را در ذهن افراد ایجاد کرده و کنش ها و واکنش های بسیاری را در پی داشته؛ از ملزومات اساسی در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: بر اساتید و فرهیختگان لازم است تا هر کدام از زاویه ای ویژه، بخشی از آن مفاهیم را برای مردم و جامعه باز کرده، تشریح و تبیین نمایند.

وی برخی از مفاهیم همچون: آزادی، نقد و انتقاد، اعتدال و ... را همچون تیغ  دو دم خواند که تعابیر و تفاسیر مختلفی از آنها می شود.

سخنران سمینار "انقلاب اسلامی و اعتدال" دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ادامه با انتقاد از نقد برخی از منتقدان دولت، آنها را بی انصافی دانست که از عدم آگاهی برخی افراد سرچشمه می گیرد.

وی در ادامه دانشگاه را محیط علم، فکر و اندیشه و جایگاه حکت دانسته و با اشاره به سخنان شهید مطهری، خواستار نقد کردن منصفانه، منطقی و بابرهان و استدلال شد.

آیت اله غرویان یکی از ویژگی های اساسی دین مبین اسلام را پیروی از اعتدال و میانه روی دانست و با اشاره به آیه 143 سوره مبارکه بقره، گفت: قرآن کریم نیز صراحتاً، امت اسلام را امت وسط، یعنی امت اعتدال خوانده و معرفی نموده است؛ فلذا بایستی با دوری گزیدن و اجتناب از تندروی (به تعبیر استاد شهید مطهری تندروی اهل جهالت) و کندروی (به تعبیر استاد شهید مطهری کندروی اهل جمود)؛ به اعتدال برسیم، چراکه اعتدال چیزی جز تفکر و عمل به مقتضیات زمان نیست.

وی در خاتمه ضمن تقدیر از تدبیر و اعتدال ریاست جمهوری و کمیته اعزامی به ژنو، اعتدال را جز در سایه شور و مشورت با افراد برجسته و فرهیخته میسر ندانست و از منتقدین تفاهم نامه ژنو خواست با دوری از هرگونه منفی نگریِ سوء، با برهان و استدلالی پایدار به نقد بنشینند.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، یادآوری اهداف انقلاب، خاستگاه انقلاب، مسیر حرکت آن، خواسته های مردم و ... را وظیفه یکایک افراد جامعه دانست و خاطرنشان کرد: بیراهه نیست اگر بگوییم؛ انقلاب اسلامی ایران، انقلابی بود برای پرهیز از افراط و تفریط و بازگشت به اصل اعتدال.

گفتنی است این مراسم با توزیع بروشور "یاد ایام..." در بین حاضرین و پخش کلیپ ادامه و با قرعه کشی و اهدای جوایز دو مسابقه دانشجویی و یک مسابقه کارمندی که به مناسبت ایام مبارک دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد، خاتمه یافت.