برگزاری اولین دوره مسابقات حفظ قرآن کریم ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۳:۴۷ کد : ۲۵۷ اخبار
اولین دوره مسابقات حفظ سوره های قرآن کریم ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سه رده سنی با رقابت 45 نفر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

اولین دوره مسابقات حفظ سوره های قرآن کریم ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در راستای تحقق اندیشه های بلند امام راحل(ره) و مطالبات مقام معظم رهبری درنشر وترویج و ایجاد فضاهای قرآنی؛ و با هدف انس و ارتباط بیشتر با کلام الهی برای بهره مند شدن از زمینه مناسب در مسیر تهذیب نفس،  ترغیب نوجوانان و جوانان کشور به حفظ آیات قرآن کریم و استفاده از غنای معرفتی آن در زندگی عملی، همچنین  ایجاد زمینه ای در جهت فهم عمیق تر از معارف قرآن؛ روز پنج شنبه نهم اردیبهشت ماه با حضور و رقابت 45 نفر از فرزندان کارکنان واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

45 نفر از فرزندان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سه رده سنی: گروه اول پیش از دوره ابتدایی (4 دختر و 6 پسر) ، گروه دوم: اول تا ششم ابتدایی (15 دختر و 10 پسر) و گروه سوم: هفتم ابتدایی تا پایان دبیرستان (3 دختر و 5 پسر) به رقابت با یکدیگر پرداختند.

شرکت کنندگان در اولین دوره مسابقات حفظ سوره های قرآن کریم ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد، با حفظ 10 سوره ویژه گروه سنی اول، 15 سوره گروه دوم و 20 سوره ویژه گروه سنی سوم  در این مسابقه قرآنی حضور یافتند.

در خاتمه پس از داوری در هر گروه سنی، 3 نفر بعنوان برگزیده انتخاب و از ایشان تقدیر شد.