بازدید فرماندار محترم اسلامشهر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۳ بهمن ۱۳۹۲ | ۰۱:۱۸ کد : ۲۵ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی میراث ارزشمند علمی و فرهنگی کشور تاثیر بی بدیل دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی شهرستان اسلامشهر
بازدید فرماندار محترم اسلامشهر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

فرماندار شهرستان اسلامشهر در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد:

دانشگاه آزاد اسلامی میراث ارزشمند علمی و فرهنگی کشور

تاثیر بی بدیل دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی شهرستان اسلامشهر

حقیقی: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیتی ویژه برای شهرستان اسلامشهر بوده و در ارتقای سطح علمی و فرهنگی شهرستان نقش بسزایی دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

حقیقی فرماندار شهرستان اسلامشهر صبح امروز همراه با علی اکبری معاون عمرانی و سبحانی پور معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان بازدید نموده و با مسئولین این دانشگاه به گفتگو نشست.

فرماندار شهرستان اسلامشهر در این نشست که با حضور دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس و جمعی از معاونین و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد، با اشاره به تدبیر و آینده نگری صحیح رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و پیشنهاد آیت ا... هاشمی رفسنجانی در بنیان گذاری دانشگاه آزاد اسلامی جهت پاسخگویی به سیل عظیم جوانان طالب علم و دانش این مرز و بوم؛ دانشگاه آزاد اسلامی را میراث ارزشمند علمی و فرهنگی کشور دانست و خاطرنشان کرد: حفظ و نگهداری از این میراث وظیفه یکایک ماست.

وی وجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را ظرفیتی ویژه برای شهرستان اسلامشهر دانست که نقش بسزایی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی آن دارد.

حقیقی اساتید و متخصصان دانشگاه آزاد اسلامی را مشاورانی ارزشمند برای کلیه ی ارگان های شهرستان اسلامشهر در دستیابی به توسعه همه جانبه این شهرستان عنوان نمود و افزود: "بدون شک با بهره گیری از پتانسیل بالای متخصصین دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری های مشاوره ای ایشان در حل مشکلات شهرستان اسلامشهر موفق بوده، و به توسعه همه جانبه این شهرستان دست خواهیم یافت."

وی وجود نیروهای توانمند و نخبه در تمام زمینه های علمی، فرهنگی، مذهبی، ورزشی و ... در شهرستان اسلامشهر و نزدیکی این شهرستان به شهر تهران را دو ویژگی برجسته شهرستان اسلامشهر دانست و خاطرنشان کرد: تنها در سایه تعامل با مراکز علمی و تخصصی همچون دانشگاه آزاد اسلامی، و بهره گیری از پیشنهادات راهگشای متخصصان آن، میتوان مسیر رشد و توسعه را برای شهرستان اسلامشهر به درستی ترسیم نموده و طی کرد.

فرماندار شهرستان اسلامشهر ضمن استقبال از تعامل و همکاری نزدیک فرمانداری با دانشگاه آزاد اسلامی، از نگاه مثبت دیگر مسئولین شهرستان اسلامشهر به این واحد دانشگاه آزاد اسلامی خبر داده و بنای دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان اسلامشهر را مایه خیر و برکت برای این شهرستان قلمداد کرد.

وی در خاتمه ضمن اعلام آمادگی همه جانبه شهرستان اسلامشهر برای رفع نیازهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، از تلاش مسئولین این دانشگاه در توسعه بیش از پیش شهرستان اسلامشهر تقدیر نمود.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این نشست، با ارائه گزارشی کوتاه از عملکرد این واحد دانشگاهی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را سرمایه علمی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان اسلامشهر معرفی نمود که توسعه آن، توسعه شهرستان اسلامشهر را در پی خواهد داشت.

وی از تلاش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، که هم اکنون بعنوان یکی از بزرگترین مجموعه های دانشگاهی در کل کشور مطرح می باشد، برای دستیابی به توسعه همه جانبه و تبدیل شدن به بِرَندی بین المللی خبر داد و خاطرنشان کرد: ما سعی داریم تا با بهره گیری از تمام توان خود، بعنوان بِرَندی جهانی و بین المللی مطرح گشته و بار دیگر توان علمی متخصصان ایرانی را به جهانیان اثبات نماییم.

اسفندیار در خاتمه از همکاری صمیمانه فرماندار و دیگر مسئولین شهرستان اسلامشهر با این واحد دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر نموده و خواستار حمایت همه جانبه از برنامه های توسعه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در راستای ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه شد.

گفتنی است علیرضا خزائی از کارکنان و مدرسین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر که هم اکنون بعنوان رئیس شورای اسلامی شهر چهاردانگه مشغول به خدمت می باشد، از دیگر اعضای نشست بود.

این نشست با بازدید فرماندار شهرستان اسلامشهر و همراهان وی از دانشکده ها و مجموعه های مختلف سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر خاتمه یافت.