برای اولین بار در سطح واحدهای استان تهران صورت گرفت؛

افتتاح کلینیک سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
برای اولین بار در سطح واحدهای استان تهران صورت گرفت؛

افتتاح کلینیک سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

همزمان با ایام مبارک دهه فجر؛ کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و شهرستان افتتاح شد.

کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به همت و تلاش معاونت دانشجویی و فرهنگی  این واحد دانشگاهی، صبح امروز همزمان با ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی؛ با هدف ارتقای بهداشت و سلامت جامعه؛ و نیز خدمت رسانی بهینه به مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و مردم شریف شهرستان اسلامشهر در واحد اسلامشهر افتتاح و آغاز به کار کرد.

این کلینیک با 213 متر زمین،3 طبقه ساختمان و 450 متر زیر بنا؛ دارای مراکز اورژانس، تزریقات، C.P.R (اتاق جراحی سرپایی)، تراکم سنجی، کلینیک مشاوره و بهداشت روان،  اندام سنجی و تست تخصصی ورزش، کلینیک تخصصی دندانپزشکی و ... بوده و با صرف هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر افتتاح شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر همواره با بهره گیری از پتانسیل و توان بالای علمی خود، در راستای خدمت رسانی به مردم و حل مسائل شهرستان قدم برمیدارد.

دکتر محمود رضا اسفندیار رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در حاشیه مراسم افتتاحیه کلینیک سلامت این واحد دانشگاهی؛ ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر و تقدیر از حضور میهمانان در این مراسم؛ از پتانسیل بالای علمی و پژوهشی واحد اسلامشهر سخن گفت و خاطرنشان کرد: این واحد دانشگاهی همواره با بهره گیری از پتانسیل و توان بالای علمی خود، در راستای خدمت رسانی به مردم و حل مسائل شهرستان قدم برمیدارد.

وی در ادامه ضمن تقدیر از مساعدت دکتر سلمانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر و نیز دکتر سرابندی رئیس بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع)؛ از تلاش بی وقفه همکاران خود در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تقدیر نمود و افزود: فعالیت های واحد اسلامشهر همواره بر پایه همدلی و تلاش جمعی همکاران این واحد دانشگاهی استوار بوده و به بهترین نحو صورت می گیرد.

اسفندیار در ادامه با اشاره به انعقاد قراردادهای متعدد با ارگان های مختلف شهرستان اسلامشهر در راستای توسعه خدمات علمی تخصصی به مردم شریف این شهرستان؛ ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با تدابیر و اقدامات صورت گرفته در در راستای حل مسائل شهرستان فعال تر حضور یافته و با خدمت رسانی همه جانبه به دانشجویان، ادارات و مردم شریف شهرستان اسلامشهر موفق عمل نماییم.

وی در خاتمه ضمن تقدیر از تلاشهای پیگیر و مسئولانه دکتر داریوش رباطی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و دیگر همکاران وی در این حوزه معاونتی؛ از انجام اقدامات لازم در زمینه آموزش مهارت زندگی Life skill به نوجوانان و دانش آموزان شهرستان اسلامشهر در راستای ساختن زندگی سالم و آینده ای روشن به ایشان سخن گفت و از انعقاد تفاهم نامه های لازم در این زمینه با اداره آموزش و پرورش اسلامشهر در آینده ای نزدیک خبر داد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با افتتاح کلینیک سلامت، نهضت آموزشی بهداشتی را در شهرستان بنیان نهاد.

مهندس علیخانی معاون فنی و عمرانی فرمانداری شهرستان اسلامشهر نیز در این مراسم ضمن تقدیر از مسئولین واحد اسلامشهر در توجه به مسائل شهرستان و ارتقای سلامت جامعه؛ گفت: مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به همه ثابت کردند که علاوه بر رسالت آموزش و تربیتی که برعهده دارند؛ همواره دغدغه ارتقاء تسهیلات رفاهی و سلامت دانشجویان و مردم را داشته و در این زمینه اقدامات شایسته ای به ثمر می رسانند.

وی ادامه داد: مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با افتتاح کلینیک سلامت، نهضت آموزشی بهداشتی را در شهرستان بنیان نهادند که جا دارد در این زمینه هم از سوی فرماندار و هم مردم شهرستان اسلامشهر از ایشان تقدیر کرده و توفیقات روزافزون را برای مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی آرزو نماییم.

اعلام آمادگی همه جانبه شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر با کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر سلمانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر نیز در حاشیه این افتتاحیه؛ با اشاره به جمعیت هفتصد هزار نفری اسلامشهر از کمبود امکانات بهداشتی درمانی در این شهرستان سخن گفته؛ تجهیز و افتتاح کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی بمنظور تحت پوشش قرار دادن مردم شهرستان اسلامشهر در کنار خانواده دانشگاه آزاد اسلامی را اقدامی مبارک و شایسته تقدیر دانست.

وی در خاتمه برای همکاری با کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اعلام آمادگی همه جانبه نمود.

گام مثبت دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای سلامت و بهداشت جامعه

دکتر سرابندی رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) در مراسم افتتاح کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛ این مرکز را گامی مثبت در راستای ارتقای سلامت و بهداشت جامعه قلمداد کرد و از اراده استوار مسئولین واحد اسلامشهر در تجهیز و راه اندازی کلینیک سلامت تقدیر نمود.