برگزاری جشن بزرگ

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۲۳:۲۰ کد : ۲۴۱ اخبار
همزمان با فرارسیدن ایام مبارک دهه فجر و یوم ا... 22 بهمن, جشن بزرگ "فجر پیروزی" با حضور پرشور دانشگاهیان واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.
برگزاری جشن بزرگ

برگزاری جشن بزرگ "فجر پیروزی" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

دانشگاهیان واحد اسلامشهر صبح امروز با حضور پرشور در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی در جشن بزرگ "فجر پیروزی" که به مناسبت بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ فرا رسیدن سالگرد بزرگترین انقلاب اسلامی جهان را گرامی داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن بزرگداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی؛ انقلاب شکوهمند ایران اسلامی به رهبری امام راحل (ره) را رنسانسی عظیم در تاریخ ایران زمین قلمداد کرد که دستاوردهای بسیار ارزشمندی برای کشور به ثمر نشانده است.

وی خودباوری جوانان و پیشرفت های بیشمار علمی, فرهنگی, ورزشی و ... را از جمله ی ارمغان های ارزشمند انقلاب شکوهمند ایران اسلامی برشمرد و با اشاره به دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی از چالش های پیش روی آن سخن گفته و خواستار ارتقاء دانش و بصیرت؛ و توجه بیش از پیش به اصول وحدت آفرین, همدلی و همگرایی تحت لوای ولایت فقیه در راستای تبدیل چالش ها به فرصت شد.

خلیفه لو در خاتمه سخنان خود عقلانیت, علم و اخلاق را سه رویکرد اصلی فعالیت های کانون های دانشجویی واحد اسلامشهر معرفی و از اعضای همیشه فعال کانونها تقدیر کرد.

جشن بزرگ " فجر پیروزی" با اجرای نمایش "تلخند" توسط گروه تئاتر دانشجویی رویش (حامد عباسی: نویسنده , کارگردان و بازیگر؛ مهدی پرهیزکاری, مهدی محبی, ساناز ایمانی, غزاله هادی پور و محدثه عابدین پور: بازیگران)؛ همچنین اجرای موسیقی زنده توسط کامران نوروزی (دوتار) و مهدی محبی (گیتار) ادامه و با قرعه کشی و اهدای جوایز به 22 نفر از برگزیدگان مسابقه السابقون خاتمه یافت.

گفتنی است این مراسم؛ اولین برنامه ای بود که اجرای صفر تا صد آن توسط دانشجویان و اعضای کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر صورت گرفته و مورد استقبال پرشور دانشگاهیان این واحد دانشگاهی قرار گرفت.