با حضور نمایندهElsevier برگزار شد؛

با حضور نمایندهElsevier  برگزار شد؛

با حضور نمایندهElsevier  برگزار شد؛

برگزاری دومین کارگاه آموزشی ناشران بین المللی ویژه اساتید در واحد اسلامشهر

دومین کارگاه آموزشی ناشران بین المللی با حضور 45  نفر از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

صبح امروز، دومین کارگاه آموزشی ناشران بین المللی با محوریت چگونگی استفاده از منابع الکترونیکی ناشر بین المللی  Elsevie و نیز آشنایی هرچه بیشتر با خدمات انتشاراتی پایگاه علمی الزویر به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛با حضور45 نفر از اساتید واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی 5ساعته که باهدف ارتقای سطح دانش و مهارت اساتید در استفاده از مقالات، کتب و امکانات ارائه شده در پایگاه الزویر برگزار شد؛ با آخرین شیوه‌های جستجو و امکانات جدید در الزویر آشنا شدند.

یکی از محصولات الزویر که در پلیت فرم ساینس دایرکت عرضه می‌شود نشریات الزویر است که بیش از 2500 عنوان مجله در تمام حوزه‌های علوم را پوشش می‌دهد. به دلیل اهمیت این منبع از سوی کنسرسیوم وزارت علوم و نیز دانشگاه آزاد اسلامی؛ کارگاه آموزشی الزویر با حضور نماینده الزویر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد تا اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی با آخرین شیوه های جستجو و امکانات جدید در این پایگاه آشنایی بیشتری پیدا کنند.

نگین اله یاری نماینده الزویر و مدرس کارگاه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛ در این کارگاه به برخی منابع اطلاعاتی آنلاین Elsevier اشاره کرده و حاضرین را با طریقه سرچ به صورت Basic  و Advance ، استفاده از ترفند های جستجو(عملگرهای بولی و علائم جایگزین Elsevier) و طریقه شخصی سازی جستجوها به طور کامل آشنا نمود؛ وی همچنین توضیحات مبسوطی در زمینه سامانه های آنلاین همکاری علمی و به اشتراک گذاری منابع، سامانه های پروفایل پژوهشگران، آشنایی با سرویس کامل google scholer ، راه حل های الزویر جهت تحقیق و توسعه را به شرکت کنندگان در این کارگاه ارایه داد.

در آینده ای نزدیک از طرف ناشران بین المللی به شرکت کنندگان در این دوره گواهی حضور صادر و ارائه خواهد شد.

گفتنی است چندی پیش در آبانماه سال جاری نخستین کارگاه آموزشی ناشران بین المللی با محوریت چگونگی استفاده از منابع الکترونیکی ناشر بین المللی CABIبا حضور  34 نفر از اساتید دانشکده علوم پایه در این واحد دانشگاهی برگزار شد.