برگزاری کارگاه آموزشی

۱۳ دی ۱۳۹۴ | ۲۱:۱۳ کد : ۲۳۶ اخبار
در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
برگزاری کارگاه آموزشی

برگزاری کارگاه آموزشی "نقد فرق و نحله‌های انحرافی"

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

کارگاه آموزشی « نقد فرق و نحله های انحرافی» ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و مسئولین ادارات شهرستان اسلامشهر به مدت دو روز با حضور استاد برجسته حوزه و دانشگاه در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار می شود.

کارگاه آموزشی "نقد فرق و نحله های انحرافی" به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسلامشهر؛ با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و نیز مسئولین ادارات شهرستان اسلامشهر به مدت ۱۶ ساعت در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار می شود.

حجت الاسلام والمسمین دکتر داود کمیجانی کارشناس و استاد دانشگاه فرق و مذاهب، و مدرس کارگاه آموزشی "نقد فرق و نحله های انحرافی" واحد اسلامشهر؛ در این کارگاه آموزشی که با هدف ارتقاء توانمندی اساتید جهت مقابله با فرق ضاله و نحله های انحرافی؛ همچنین جلوگیری از نفوذ اندیشه های انحرافی در بین اقشار مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار می شود؛ ضمن آشنایی هرچه بیشتر حاضرین با ادیان الهی، آشنایی با فرقه های مختلف اعم از کلامی و غیرکلامی؛ و چگونگی شکل گیری تفکر سلفی و جریان های گوناگون آن؛ شرکت کنندگان را با عناوین و سرفصل های متعددی همچون «آشنایی با مبانی فکری وهابیت»، «شیوه های تبلیغ وهابیت» و ... آشنا نموده و به پرسش ها و شبهات موجود در این زمینه پاسخ می دهد.

گفتنی است دورِ اول این کارگاه آموزشی دو روزه؛ امروز یکشنبه سیزدهم دی ماه در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر درحال برگزاری بوده و دورِ دوم آن نیز یکشنبه هفته آتی (بیستم دی ماه) برگزار خواهد شد.