به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد

۰۷ دی ۱۳۹۴ | ۲۲:۵۳ کد : ۲۳۳ اخبار
سومین دوره مسابقات سازه های ماکارونی (دانش آموزی و دانشجویی)
به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد

سومین دوره مسابقات سازه های ماکارونی (دانش آموزی و دانشجویی)

سومین دوره مسابقات سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با معرفی برترین های دو گرایش راندمانی و جکت نفتی به کار خود پایان داد.

سومین دوره مسابقات سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر (دانش آموزی و دانشجویی) که روزهای شنبه پنجم و یکشنبه ششم دی ماه 94 در سالن مرکزی دانشگاه اسلامشهر برگزار شد؛ با معرفی برترین ها در دو گرایش راندمانی و جکت نفتی؛ شامگاه روز یکشنبه به کار خود پایان داد.

در این دوره از مسابقات که توسط مدیریت امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ 46 تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی؛ آموزشکده های سما سراسر کشور، دانشگاه های پیام نور و دیگر مراکز آموزش عالی کشور حضور یافته و با 44 سازه در گرایش راندمانی و 17 سازه در گرایش جکت نفتی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

در گرایش راندمانی تیم پرند-11 به سرپرستی حمید پورملک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند با ثبت راندمان 809.761 مقام اول را به خود اختصاص داد.  تیم آی سیویلر A - 21نیز به سرپرستی سید هادی موسوی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با ثبت نسبت بار به وزن  807.293به مقام دوم رسید. جایزه سوم نیز به تیم آی سیویلر B - 22از آموزشکده سما زنجان به سرپرستی محمد صابر شیخ محمدی با ثبت راندمان 788.799 اختصاص یافت.

در گرایش جکت نفتی نیز به ترتیب تیم Truss – 1 از موسسه آموزش عالی کاوش به سرپرستی مهدی نوذری وزن 0.1924 ؛ پارسه – 8 به سرپرستی هادی نظری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا با وزن 0.21143؛ و تیم آی سیویلر B – 10 از آموزشکده سما زنجان تحت سرپرستی محمد صابر شیخ محمدی با وزن سازه 0.22285 توانستند مقام های اول تا سوم این دوره از رقابت ها را به نام خود ثبت کنند.

مهسا نجان دبیر اجرایی مسابقات issدانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی ضمن تقدیر از همکاری صمیمانه مسئولین واحد اسلامشهر و اداره روابط عمومی در برگزاری هرچه مطلوب تر مسابقات؛ خبر از برگزاری کارگاه آموزشی ساخت جکت نفتی؛ چندی پیش از برگزاری مسابقه داد و گفت: کارگاه 9 ساعته آموزش جکت نفتی ( تئوری و عملی ) نیز روز یکشنبه بیست و دوم آذرماه در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

وی افزود: دکتر احسان حقیقت خرازی مدرس کارگاه تئوری و داور سومین دوره مسابقات سازه های ماکارونی در این کارگاه به آموزش مباحث مورد نیاز نرم افزارهای autocad و  sap پرداخت و مهندس سلمان توکل، رکورد دار ایران در سال 93 نیز شرکت کنندگان در کارگاه را با مباحث عملی این رشته آشنا نمود.

حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو مدیر فرهنگی و امور اجتماعی واحد اسلامشهر نیز در حاشیه برگزاری این دوره از مسابقات؛ حضور فعال در عرصه رقابت های علمی را گامی مثبت و ارزشمند جهت دستیابی به موفقیت و آرمانهای والای انسانی دانست و خاطرنشان کرد: دستیابی بدین امر جز با اخلاق، کار گروهی و بهره گیری از خرد جمعی، ایمان و خودباوری محقق نخواهد شد.

وی ضمن تقدیر از کلیه دست اندرکاران برگزاری این مسابقه؛ از زحمات ارزشمند و حمایت های بی دریغ دکتر محمودرضا اسفندیار رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر قدردانی کرد.