درخششی دیگر در عرصه ملی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر حاصل شد؛

نایب قهرمانی واحد اسلامشهر در مسابقات کشوری سازه های ماکارونی
درخششی دیگر در عرصه ملی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر حاصل شد؛

نایب قهرمانی واحد اسلامشهر در مسابقات کشوری سازه های ماکارونی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نایب قهرمان مسابقات کشوری سازه های ماکارونی موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی خاوران مشهد شد.

تیم سازه های ماکارونی واحد اسلامشهر با حضور در ششمین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی خاوران مشهد؛ که با رقابت 300 نفر از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی از 80 دانشگاه سراسری، آزاد اسلامی، غیرانتفاعی، پیام نور و علمی کاربردی برگزار شد؛ توانست با برتری بر دیگر شرکت کنندگان در گرایش راندمانی ، مقام نائب قهرمانی این بخش را به نام خود ثبت کرده و بر سکوی دوم این دوره از مسابقات تکیه زند.

در این دوره مسابقات سراسری سازه های ماکارونی؛ 37 تیم در گرایش راندمانی و 42 تیم در گرایش سنگین در طی روزهای یکشنبه بیست و دوم و دوشنبه بیست و سوم آذرماه سال 94 به رقابت با یکدیگر پرداختند که در گرایش راندمانی تیم آیسیویلر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با راندمان 798.44 رتبه اول و تیم کینو از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز با راندمان 780.36 نیز مقام دوم را به نام خود ثبت کرده و تیم ثامن بریج از دانشگاه سجاد مشهد با راندمان 685.849 موفق به کسب مقام سوم شد.

در گرایش سنگین نیز تیم تراس از دانشگاه یزد با تحمل وزن 703.4 کیلوگرم اول ؛ تیم نورس ایست بریج از دانشگاه آزاد شیروان با تحمل وزن 702.46 کیلوگرم دوم و تیم کانون نظام مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی محمود اباد با تحمل وزن 677.17 کیلوگرم سوم شد.

ایمان رستم نژاد، محسن عیوضی، وحید رضا شاهینی، زهرا افشار ، الناز حضرتی، سمیرا  شاهسوند به راهنمایی دکتر احسان حقیقت خرازی اعضای تیم سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقات تشکیل دادند.

شرکت کنندگان در ششمین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی خاوران مشهد با 110 سازه ماکارونی در چهار گرایش سنگین، راندمان، طراحی المان و دانش آموزی با هم به رقابت پرداختند.

گفتنی است؛ با کسب این رتبه، شمار عناوین کسب شده توسط تیم سازه ماکارونی اسلامشهر به 4 رتبه ملی در طی یک سال گذشته رسید.