۳۰ آذر ۱۳۹۴ | ۲۲:۰۶ کد : ۲۲۹ اخبار
محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد

محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد

محفل انس با قرآن کریم به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت امام عصر(عج) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت امام عصر(عج)؛ به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و با همکاری شبکه قرآن سیمای جمهوری اسلامی ایران و پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی؛ محفل انس با قرآن کریم در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر هدف از برگزاری این محفل قرآنی را انس هرچه بیشتر با کلام الهی و ترویج فرهنگ قرآنی در بین دانشگاهیان و بویژه جوانان عنوان نمود.

وی خاطرنشان کرد: انس با قرآن موجب اطمینان قلب و آرامش انسان‌هاست و بر این اساس باید زمینه را برای انس بیشتر اقشار جامعه بویژه دانشجویان و اساتید با قرآن کریم فراهم کرد تا افراد با به‌کارگیری دستورات قرآنی مزین به روش و منش دینی شوند.

اسفندیار، حضور در این محفل قرآنی و معنوی را ارج نهاده با اشاره به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر لزوم تدبر و تأمل در معارف قرآنی ، بر مأنوس شدن هرچه بیشتر با کلام ا... مجید و تدبر در آیات الهی تاکید دوچندان نمود.

وی قرآن کریم و تمسک به این کتاب سراسر نور و رحمت الهی را راهگشای تمام مشکلات و سختیها دانست و خاطرنشان کرد: "قرآن کلید رفع تمام مشکلات انسانهاست؛ تردید ندارم که کسی به در خانه قرآن آمده و دست خالی برگشته باشد."

حجت الاسلام والمسلمین نوروزی امام جمعه شهرستان اسلامشهر نیز در این محفل معنوی با اشاره به آیاتی از کلام ا... مجید بر ضرورت اقامه نماز، امربه معروف و نهی از منکر تاکید کرد و به حدیثی از حضرت رسول اکرم اشاره کرد که در آن پیامبر اکرم (ص) تاکید بر قرائت و تلاوت قرآن کریم داشتند.

وی زنده نگه داشتن دل، دور نگاه داشتن از فحشا و کارهای زشت، دور کردن انسان از منکر و بدیها (آنچه که عقل و شرع مقدس آن را نمی پسندد) ؛ و بازداشتن انسان از تجاوز کردن به حقوق دیگران و ستمگری را 4 اثر مهم قرائت و تلاوت قرآن کریم از بیان حضرت رسول اکرم (س) برشمرد.

امام جمعه شهرستان اسلامشهر در خاتمه خطاب به دانشجویان بر تمسک جستن به قرآن کریم و تدبر در آیات قرآن تاکید کرد و گفت: "با نور قرآن زندگی ما روشن می شود."

محفل انس با قرآن کریم که بعدازظهر دیروز، یکشنبه بیست و نهم آذرماه بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با حضور دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛ حجت الاسلام والمسلمین نوروزی امام جمعه شهرستان اسلامشهر و جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و شهرستان اسلامشهر در نمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار شد؛ با تلاوت اساتید و قاریان برجسته ملی و بین المللی همچون استاد احمد ابوالقاسمی و استاد مسعود سیاح گرجی و اجرای ابتهال، تواشیح و ... حلاوتی دوچندان گرفته و با اجرای برنامه های متنوع قرآنی و نیز تقدیر از فعالان فرهنگی؛ همچنین قرعه کشی بین حاضرین و اهدای 10 کمک هزینه سفر زیارتی به مشهد مقدس خاتمه یافت.