انالله و انا الیه راجعون

کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر درگذشت
انالله و انا الیه راجعون

کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر درگذشت

قاسم غفاری از قدیمی ترین پرسنل دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسلامشهر به علت ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

روز گذشته دانشگاهیان واحد اسلامشهر با پیکر همکار قدیمی خود وداع کرده و با حضور یکپارچه در جلوی منزل آن مرحوم؛ پیکر ایشان را تشییع و در دارالسلام اسلامشهر به خاک سپردند.

مرحوم قاسم غفاری یکی از کارکنان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و از فعالان بسیجی بود که طی سالهای گذشته از بیماری دیابت رنج می برد.

مراسم گرامیداشت آن مرحوم بعدازظهر روز یکشنبه ششم دیماه درمسجد حضرت رقیه (س) واقع در شهرک مهدیه شهرستان اسلامشهر و دیگر مراسم‌ یادبودی نیز برای وی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ساعت ده صبح روز دوشنبه در نمازخانه واحد واقع در محوطه مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد.

روابط عمومی واحد اسلامشهر با تسلیت این ضایعه اعلام کرد: رئیس، هیأت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر این مصیبت وارده را به خانواده وی تسلیت گفته و علو درجات را برای آن فقید سعید خواستار است.