کسب مقام سوم مسابقات هندبال برادران دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران توسط ورزشکاران واحد اسلامشهر

۱۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۹ کد : ۱۵۵ اخبار
تیم هندبال برادران واحد اسلامشهر بر سکوی سوم مسابقات هندبال برادران دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ایستاد.
کسب مقام سوم مسابقات هندبال برادران دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران  توسط ورزشکاران واحد اسلامشهر

کسب مقام سوم مسابقات هندبال برادران دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

توسط ورزشکاران واحد اسلامشهر

تیم هندبال برادران واحد اسلامشهر با حضور در مسابقات هندبال برادران دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که از روز دوشنبه چهارم لغایت جمعه هشتم خردادماه با رقابت 8 تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد یادگار امام (ره) برگزار شد؛ توانست مقام سوم این دوره را به خود اختصاص داده و بر سکوی سوم تکیه زند.

محمد یوسف وند، مجید درخشان راد، علی وفادار، حبیب  حاتمی، رسول  گودرزی، مجتبی فخاری، ایمان پاریاب، فرشاد جهاندیده، وحید کاظمی، عزیز جباری، سید محمد کیایی و محمدرضا ایروانی با مربیگری و سرپرستی آقایان محمد یوسف وند و پدرام شرفپور؛ اعضای تیم هندبال برادران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقات تشکیل دادند.

تیم های واحد تهران مرکز ی و یادگار امام (ره) نیز عناوین اول و دوم را در این مسابقات استانی کسب نمودند.