برگزاری اردوی سیاحتی - زیارتی کاشان ویژه دانشجویان خواهر واحد اسلامشهر

۱۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۵۴ اخبار
اردوی یک روزه سیاحتی - زیارتی کاشان با شرکت بیش از 40 دانشجوی خواهر دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر برگزار شد.

برگزاری اردوی سیاحتی - زیارتی کاشان ویژه دانشجویان خواهر واحد اسلامشهر

اردوی یک روزه ی سیاحتی – زیارتی کاشان با حضور 42 نفر از خواهران عضو کانون جرعه نور، روز چهارشنبه ششم خردادماه برگزار شد.

شرکت کنندگان در این اردوی یک روزه که در راستای ایجاد روحیه سازگاری و انعطاف پذیری در کنار دیگران و آشنایی هرچه بیشتر با فرهنگ، آداب و تاریخ مناطق زیارتی و تاریخی کشور؛ به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و همکاری کانون جرعه نور برگزار شد؛ ضمن شرکت در نشست تخصصی فرهنگی – قرآنی؛ پس از زیارت آستان مقدس امامزاده ابراهیم؛ از آبشار نیاسر، باغ فین و مراسم گلاب گیری  قمصر کاشان بازدید کردند.