در اقدامی خودجوش و صمیمی از سوی دانشجویان دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی صورت گرفت؛

۰۵ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۹ کد : ۱۵۲ اخبار
برگزاری مراسم نکوداشت ارتقاء رتبه علمی دو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

دکتر محمودرضا اسفندیار: قدم اولِ فرهنگ سازی برای شادی و نشاطِ جامعه بایستی در دانشگاه ها برداشته شود./ کار اجرایی نباید مانع تلاش علمی شود.

صبح امروز؛ دانشجویان رشته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در اقدامی خودجوش با همکاری مسئولین دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی این واحد دانشگاهی؛ طی نشستی صمیمی با حضور دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و جمعی از معاونین، مسئولین، اساتید و دانشجویان واحد اسلامشهر از دکتر عباس خورشیدی و دکتر علیرضا عراقیه تجلیل کردند.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه؛ این اقدام شادی آفرین دانشجویان و مسئولین دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی واحد اسلامشهر را ستوده و از ایشان تقدیر کرد.

وی غفلت در برگزاریِ جشن ها و شادیهای دینی و آئینی را نکوهش کرده و افزود: "متاسفانه یکی از ضعف ها و نقص های فرهنگی ما این است که خوب بلد نیستیم شادی کنیم. "

وی خاطرنشان کرد: "دین مبین اسلام؛ دینی سراسر شادی؛ و خیر و برکت بوده که در آن تاکیدات بسیاری بر شادی و نشاط در جامعه شده است؛ لیکن متاسفانه در بسیاری از مناسبت ها از این امر غافل شده و آن را به باد فراموشی سپرده ایم."

اسفندیار بر لزوم فرهنگ سازی در زمینه ی شادی و نشاط در جامعه تاکید نمود و خواستار اقدام اولیه دانشگاه ها و دانشگاهیان در این راستا شد.

رئیس واحد اسلامشهر در ادامه ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد و معلم؛ حضور اساتید ارزشمند و پیشکسوتی همچون دکتر خورشیدی؛ دکتر عراقیه؛ دکتر شعبانی؛ دکتر میرزمانی و ... در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را مایه ی فخر  و مباهات این واحد دانشگاهی دانست و از تلاش و همت والای ایشان در توسعه علمی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و واحد اسلامشهر تقدیر نمود.

وی همچنین با تاکید بر تلاش همه جانبه برای توسعه علمی کشور خاطرنشان کرد:  "کار اجرایی نبایست مانع کار علمی شود".

دکتر فقیه آرام رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی واحد اسلامشهر نیز در این مراسم از جایگاه والای اساتید در پیشرفت جوامع سخن گفت و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که ایشان "اساتید و معلمان را به مثابه فرماندهان جنگ نرم در جامعه برشمردند"؛ از تلاش و همت والای یکایک اساتید این دانشکده و بویژه دکتر خورشیدی و دکتر عراقیه در راستای عملیاتی نمودن منویات مقام معظم رهبری تقدیر نمود.

این مراسم که در فضایی صمیمانه در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شد با تجلیل از ۲ استاد برگزیده دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و اهدای هدایایی به ایشان خاتمه یافت.

گفتنی است چندی پیش طی احکامی از سوی دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی؛ رتبه علمی دکتر عباس خورشیدی دانشیار گروه آموزشی "علوم تربیتی" دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به مرتبه استادی؛ و رتبه علمی دکتر علیرضا عراقیه استادیار گروه آموزشی "علوم تربیتی" به دانشیاری ارتقاء یافت.