برگزاری وبینار «نرم افزارهای کاربردی در مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۶ کد : ۱۳۹۷ اخبار آرشیو اخبار
وبینار « نرم افزارهای کاربردی در مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک » با حضور ۲۵ نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ از برگزاری وبینار 2 ساعته « نرم افزارهای کاربردی در مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک » در این واحد دانشگاهی خبر داد و هدف از برگزاری وبینار مذکور را آشنایی دانشجویان رشته مهندسی پزشکی با نرم افزارهای مختلف و نحوه کار با این نرم افزارها بیان نمود.

وی ادامه داد: دکتر مهدی عبدالصالحی عضو هیات علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر طی یک وبینار دو ساعته، در خصوص  نرم افزار های مختلف مورد استفاده در رشته مهندسی پزشکی همچون: MATLAB، پایتون،SOLID WORK، ABAQUS، MIMICS و ... مطالبی را ارائه و موارد استفاده از این نرم افزارها را در تحقیقات و پژوهش ها و همچنین در بازار کار رشته مهندسی پزشکی بیان کرد.

این وبینار با پاسخگویی به سوالات دانشجویان خاتمه یافت.