بر اساس آخرین ارزیابی پایگاه استنادی اسکوپوس صورت گرفت؛

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در فهرست ۲درصد دانشمندان جهان

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۳ کد : ۱۳۹۶ اخبار آرشیو اخبار
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بر اساس آخرین ارزیابی پایگاه استنادی اسکوپوس در فهرست ۲درصد دانشمندان جهان قرار گرفت.

دکتر حسین اصغری شیوایی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر از قرار گرفتن عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان خبر داد و افزود: در ارزیابی محققان دانشگاه استنفورد که  گزارش آن 19 اکتبر ۲۰۲۱ منتشر شد، دکتر ضرغام باقری عضو هیات علمی و دانشیار گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.

وی افزود:  پژوهش های دکتر ضرغام باقری در حوزه نانو فیزیک محاسباتی و نانو بیو تکنولوژی  در این ارزیابی مد نظر قرار گرفته است.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر یادآور شد: در این پژوهش که بر اساس داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس انجام پذیرفته است، بیش از 190 هزار نفر از پژوهشگران را در 22 حوزه علمی و ۱۷۶ حوزه تخصصی بر اساس شاخص‌های استنادی استاندارد تولیدات علمی طبقه‌بندی نموده است.

وی افزود: همچنین شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه‌بندی بر اساس معیارهای شش گانه C ( شامل تعداد مقالات علمی، Hm-index ، H-index و ... ) می باشد.

c

Hm-index