بازدید مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از شرکت‌های فناور مستقر در واحد اسلامشهر و امضای تفاهم‌نامه همکاری

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۵ کد : ۱۳۹۴ اخبار آرشیو اخبار
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در واحد اسلامشهر از شرکت‌های فناور مستقر در این واحد دانشگاهی بازدید و تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

دکتر پژمان حسینیون مدیر کل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی از بازدید مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از شرکت‌های فناور مستقر در این واحد دانشگاهی و امضای تفاهم نامه همکاری با این صندوق خبر داد و افزود: نشست هم‌اندیشی آشنایی با خدمات و تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی اداره کل اقتصاد دانش‌بنیان واحد اسلامشهر با حضور عسکری غلام‌زاده مدیرعامل صندوق و دکتر حسین اصغری شیوایی معاون پژوهش و فن آوری واحد، دکتر پژمان حسینیون مدیر کل اقتصاد دانش‌بنیان، روسای مراکز تحقیقاتی واحد و روسای دانشکده‌ها بعدازظهر روز سه شنبه یازدهم آبان ماه برگزار شد.

وی افزود: در این نشست، عسکری غلام‌زاده گزارشی از اقدامات صورت گرفته در صندوق ارائه و در راستای معرفی خدمات صندوق و مباحث مربوط به هم‌افزایی برای حمایت از پژوهشگران بحث و تبادل نظر شد.

مدیر کل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ادامه داد: در حاشیه این جلسه برای فعال‌سازی ظرفیت‌های بالقوه سرمایه‌گذاری و مشارکت در طرح‌های دانش‌بنیان و مباحث مربوط به صدور ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز واحد، سئوالاتی از جانب شرکت‌کنندگان مطرح و توسط مدیرعامل صندوق پاسخ داده شد.

حسینیون خاطرنشان کرد: در پایان جلسه، تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک میان دو طرف جهت استفاده بهینه از امکانات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی امضا شد.

گفتنی است قبل از برگزاری این نشست، مدیرعامل صندوق از شرکت‌ها و هسته‌های فناور و نوآور مستقر در مجتمع پروفسور حسابی بازدید و دکتر اصغری شیوایی معاون پژوهش و فناوری واحد، توضیحاتی در خصوص امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی این مجتمع ارائه کرد.