راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ واحد اسلامشهر

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۶:۲۱ کد : ۱۳۸۰ اطلاعیه ها و رویدادها

دانشجویان گرامی؛

ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به مناسبت پیوستن شما به مجموعه ی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر،به عنوان یکی از معتبرترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران؛ خواهشمند است ضمن مطالعه دقیق مفاد مندرج در اطلاعیه ها و فایل های پیوست، نسبت به بارگذاری مدارک و تشکیل پرونده الکترونیکی در سامانه آموزشیار اقدام فرمایید.

لازم به توضیح است پس از بارگذاری کامل مدارک، شماره دانشجویی دائم برای شما صادر می گردد. پس از آن لازم است  نسبت به پرداخت مبالغ شهریه ثابت، هزینه خدمات آموزشی و بیمه دانشجویی اقدام نموده تا  انتخاب واحد شما برای نیمسال مهر1400رأساً  از طریق آموزش دانشکده انجام پذیرد.

با توجه به محدویت زمان و به منظور آغاز ترم تحصیلی، خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به انجام مراحل ثبت نام و واریز مبالغ مذکور اقدام فرمایید.

ضمناً زمان و نحوه تحویل اصل مدارک پذیرش به منظور تکمیل پرونده فیزیکی با توجه به محدودیت های جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

آدرس های ذیل به عنوان تنها صفحات مجازی رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به منظور اعلام اطلاعیه های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و غیره معرفی میگردد.

صفحه رسمی اینستاگرام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

کانال رسمی اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان تلگرام

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان 1400

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در سامانه آموزشیار

راهنمای بارگذاری مدارک توسط پذیرفته شدگان

جهت تکمیل مدارک پذیرش، فایل های ضمیمه شده را دانلود، تکمیل و سپس تصویر  آنرا در سامانه بارگذاری نمایید.

لینک سامانه آموزشیار جهت بارگذاری مدارک

راهنمای دریافت شماره دانشجویی دائم