برگزاری مراسم یادبود درگذشتگان بستگان درجه اول دانشگاهیان واحد اسلامشهر

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۶ کد : ۱۳۵۰ اخبار آرشیو اخبار
دقایقی پیش مراسم یادبود درگذشتگان بستگان درجه اول کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بصورت مجازی برگزار شد.

دقایقی پیش به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی و دانشجویی  و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، مراسم گرامیداشت یاد درگذشتگان بستگان درجه اول کارکنان و اساتید این دانشگاه باحضور  اعضای هیأت رئیسه و جمعی از دانشگاهیان واحد اسلامشهر بصورت حضوری درنمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار و از طریق سامانه دانان و بصورت برخط منتشر شد.

دکتر زارعی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن عرض تسلیت به همکاران و اساتید و گرامیداشت یاد و خاطره عزیزان از دست رفته، از خداوند متعال برای ایشان آمرزش و غفران الهی و برای بازماندگان، صبر و اجر جزیل مسئلت نمود.

سخنرانی دکتر محمدجعفر محمدی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در واحد اسلامشهر، تلاوت جمعی قرآن کریم و هدیه به روح عزیزان درگذشته و مداحی از دیگر برنامه های این مراسم بود که ظهر امروز دوشنبه بیست و نهم شهریور ماه در واحد اسلامشهر برگزار شد.