برگزاری وبینار «سیستم هوشمند مدیریت ساختمان» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۲ کد : ۱۳۴۴ اخبار آرشیو اخبار
وبینار «سیستم هوشمند مدیریت ساختمان» با حضور تعدادی از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ از برگزاری وبینار 2 ساعته «سیستم هوشمند مدیریت ساختمان» توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: وبینار «سیستم هوشمند مدیریت ساختمان» با حضور تعدادی از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر روز شنبه بیستم شهریور ماه در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

وی هدف از برگزاری وبینار مذکور را آشنایی اعضاء باشگاه و دانشجویان واحد با  مفاهیم BMS ، BEMS و LMS در مدیریت هوشمند ساختمان بیان کرد و افزود: دکتر حمید نورعلی زاده عضو هیات علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه؛ طی یک  روز؛ شرکت کنندگان را با سرفصل های اساسی این دوره همچون: مفاهیم و تعاریف BMS، تجهیزات قابل کنترل از طریق BMS ، اجزای سیستم BMS و ... آشنا و به سوالهای شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ گفت.