برگزاری وبینار «تحلیل و طراحی ساختمان ها در نرم افزار ETABS» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۱۳۴۱ اخبار آرشیو اخبار
وبینار «تحلیل و طراحی ساختمان ها در نرم افزار ETABS» با حضور ۲۴ نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ از برگزاری کارگاه آموزشی 8 ساعته «تحلیل و طراحی ساختمان ها در نرم افزار ETABS» طی 2 روز در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: وبینار «تحلیل و طراحی ساختمان ها در نرم افزار ETABS» با حضور 24 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر روزهای چهارشنبه دهم و هفدهم شهریور ماه در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این وبینار را آشنایی اعضاء باشگاه و دانشجویان واحد با  روش های مدل سازی ، بارگذاری و شیوه های تحلیل و طراحی ساختمان های بتنی و فولادی توسط نرم افزار ETABS عنوان کرد و افزود: دکتر بهروز محبی مقدم عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه؛ طی دو روز؛ شرکت کنندگان را با سرفصل های اساسی دوره همچون: مفاهیم بنیادی تحلیل، ساختار نرم افزار ETABS، نوار ابزارها در نرم افزار، روش های مدل سازی تیرها، ستون ها و سقف ها، تعاریف بارگذاری، ترکیبات بارگذری، روش های تحلیل و طراحی ساختمان های بتنی و فولادی و ... آشنا و به سوال های شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ گفت.