با حضور و بازدید مسئولان شهرستان اسلامشهر و دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛

آغاز به کار رسمی مرکز تجمیعی واکسیناسیون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۷ کد : ۱۳۴۰ اخبار آرشیو اخبار
دقایقی پیش فرماندار و رئیس دادگستری شهرستان اسلامشهر از مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بازدید کردند.

دقایقی پیش مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا عباسی رئیس دادگستری اسلامشهر، دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر و دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و جمعی از مسئولان شهرستان از مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بازدید کردند.

دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در حاشیه این بازدید از مسئولیت اجتماعی بالای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در حفظ و ارتقاء سلامت عمومی جامعه سخن گفت و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود در حفظ و ارتقای سلامت عمومیِ نه تنها دانشگاهیان بلکه عموم جامعه هدف در ادارات و مراکز صنعتی شهرستان اسلامشهر، از ماه ها پیش تمهیدات لازم برای راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون را در این واحد دانشگاهی انجام داد.

زارعی افزود: پس از رایزنی های صورت گرفته و مهیا نمودن زیرساخت های لازم برای راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، این مرکز با همکاری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر و دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سالن ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی این واحد دانشگاهی آغاز به کار کرد.

وی خاطرنشان کرد: در این مرکز تجمیعی واکسیناسیون علاوه بر واکسیناسیون دانشگاهیان (استادان، کارکنان و دانشجویان)، به کلیه مراجعین قشر هدف در ادارات و مراکز صنعتی شهرستان اسلامشهر خدمات مربوطه ارائه می شود.

مسعود مرسلپور  فرماندار شهرستان اسلامشهر نیز دقایقی پیش در بازدید از مرکز تجمیعی واکسیناسیون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با تقدیر از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در راه اندازی این مرکز، از آمادگی ستاد مقابله با کرونای شهرستان اسلامشهر در همکاری همه جانبه با این واحد دانشگاهی برای مبارزه با ویروس کرونا خبر داد.

گفتنی است این مرکز واکسیناسیون که بصورت یک شیفت فعال است، ظرفیت تزریق روزانه تا 1000 دُز واکسن را در 5کانتر فعال دارد.