ستاد استقبال از شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تشکیل شد

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۹:۴۴ کد : ۱۳۳۹ اخبار آرشیو اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ستاد استقبال از شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تشکیل شد.

در این جلسه که ظهر امروز با محوریت موضوع  تشکیل کمیته های ستاد استقبال از شهدا گرانقدر برگزار گردید، دکتر بیات معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دبیر اجرایی ستاد استقبال از شهدای گمنام، تشکیل  ۱۴ کمیته اصلی در این ستاد را  رکن های اصلی ستاد استقبال از شهدای گمنام در این دانشگاه دانست.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و نایب رئیس ستاد استقبال، در این برنامه با بیان اینکه هرگاه انسان به شخصیت و عظمت شهدا می‌نگرد احساس حقارت می‌کند، اظهار کرد: ما نیازمند یاد شهدا هستیم و هر اندازه این یادآوری را انجام دهیم باز هم کم است، چرا که یاد شهیدان در لحظه لحظه زندگی ما اثرگذار است.
محمدرضا امین، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه، با بیان اینکه بعد از مدت‌ها انتظار، مفتخر هستیم که فضای دانشگاه  به عطر شهدای گمنام معطر شود، شهدا گمنام را دانشجویان واقعی سنگر علم و فضیلت، دانشگاه دانست.
در ادامه جلسه، شرح وظایف کمیته ها و نحوه پیشبرد امور هر کمیته با تعامل اعضا مشخص گردید.