اجرای موفق طرح پژوهشی «شناسایی مخاطرات پیرامونی روستاهای استان خراسان شمالی» توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۱۲۳۲ اخبار آرشیو اخبار
طرح پژوهشی «شناسایی مخاطرات پیرامونی روستاهای استان خراسان شمالی» توسط مرکز تحقیقات پژوهش های کاربردی علوم زیست محیطی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بصورت موفق اجرا شده و به اتمام رسید.

دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر از اختتام موفق طرح پژوهشی «شناسایی مخاطرات پیرامونی روستاهای استان خراسان شمالی» توسط مرکز تحقیقات پژوهش های کاربردی علوم زیست محیطی این واحد دانشگاهی خبر داد و افزود: مرکز تحقیقات پژوهش های کاربردی علوم زیست محیطی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، با توجه به ماموریت خود در زمینه ی انجام طرح های برون دانشگاهی و همکاری با سازمان ها و نهادها در جهت حل مسائل و مشکلات زیست محیطی، در خردادماه سال 1399، برای اجرای طرحی با موضوع  «شناسایی مخاطرات پیرامونی روستاهای استان خراسان شمالی»، تفاهم نامه و قرارداد مشاوره ای با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خراسان شمالی قرادادی منعقد کرد.

سهرابی هدف از انعقاد این تفاهم نامه تخصصی را ایجاد زمینه مناسب برای تعیین مکان بهینه استقرار روستاهای واقع در پهنه های پرخطر دانست و خاطرنشان کرد: این طرح 6 ماهه در پاییز سال 99 به اتمام رسیده و دستاورد های آن در قالب ارائه گزارش نهایی مورد تایید بنیاد مسکن خراسان شمالی قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه و به منظور بررسی اقدامات عملیاتی وکاربردی طرح مزبور و با توجه به شرایط بیماری کرونا، جلسه ای بصورت برخط و مجازی در هجدهم اسفندماه با حضور هیات اجرایی این طرح و نظارت مرکز تحقیقات زیست محیطی برگزار شد که در این جلسه ضمن بیان مراحل و شرایط اجرای طرح، به دستاوردهای آن شامل ابعاد وسیع اقتصادی و اجتماعی نیز  اشاره شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر یادآور شد: در این جلسه همچنین با حضور هیات اجرایی طرح، مواردی همچون ذکر وضعیت موجود و مطلوب مناطق مورد مطالعه، بررسی و شناخت عوامل طبیعی ایجاد کننده مخاطرات پیرامونی در روستاها، راه کارهایی نسبت به جابه جایی تعدادی از منازل روستایی و یا پایدار سازی ساختگاه  و... مورد بررسی قرار گرفته و به پرسش های مطرح شده پاسخ داده شد.