کلیک کنید

۱۳ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۸ کد : ۱۲۳۱ اطلاعیه ها و رویدادها

قابل توجه معاونین، روسای دانشکده ها، مدیران ستادی و همکاران محترم واحد.

بدین وسیله به اطلاع میرساند به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، نحوه حضور همکاران در دانشگاه طی هفته آتی به صورت 3 روز حضور و دو روز دورکاری می باشد.
در این خصوص لازم است موارد ذیل در زمان حضور و دورکاری مدنظر قرار گیرد:

• برنامه ریزی حضور همکاران در روزهای اول هفته تجمیع نگردد.
  • روزهای دورکاری به منزله حضور تلقی میگردد، لذا پاسخگویی و انجام امور جاری به نحوی برنامه ریزی شود تا در روزهای عدم حضور نیز قابل انجام باشد.
  • در صورتیکه امکان ارائه خدمات کاری از طریق دورکاری امکان پذیر نباشد حضور جایگزین الزامیست.
  • با توجه به شیوع ویروس کرونا و الزام به رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت حقوق دیگران،  لازم است همکاران محترم از تردد غیر اداری به دفاتر یکدیگر و انجام دید و بازدیدهای نوروزی اجتناب نمایند.

لازم است مسوولین محترم، علاوه بر همکاران عزیز بر این مهم نظارت کامل داشته باشند.

• توصیه می شود تا ایجاد شرایط مناسب تر، دانشجویان محترم حتی المقدور از حضور در واحد دانشگاهی خودداری نموده و امور خود را از راه های ارتباطی جایگزین پیگیری نمایند.

معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران محترم ستادی تا ساعت 10 صبح روز شنبه 14 فروردین 1400 جدول برنامه ریزی حضور همکاران را به معاونت اداری و مالی و همچنین دفتر حوزه ریاست کتبا اعلام نمایند.

اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر