کاشت نهال سرو به یاد شهید سروقامتِ مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۲۱۷ اخبار آرشیو اخبار
به مناسبت روز درختکاری و در راستای بزرگداشت مقام شهدا، به یاد شهید مدافع حرم هادی شجاع، نهال سروی در محوطه سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر کاشته شد.

بعد از ظهر روز شنبه شانزدهم اسفندماه در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، اعضای هیات رئیسه و جمعی از مسئولین، کارکنان و دانشجویان واحد اسلامشهر و همچنین خانواده شهید بزرگوار مدافع حرم هادی شجاع، نهالی به یاد و نام این شهید بزرگوار در محوطه سایت مرکزی این واحد دانشگاهی کاشته شد.

دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و نام رهبر کبیر انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب، دفاع مقدس، امنیت و مدافع حرم، به نقش برجسته دلاورمردان عرصه شجاعت، ایثار و مقاومت در پیروزی و حفظ انقلاب اسلامی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: شهدای این کشور شاخه های شجره طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی شهدا و بویژه شهدای جوان ایران زمین را شاخه های شکسته شده از شجره طیبه انقلاب اسلامی به دستان خبیث دشمنان ایران و اسلام معرفی و بر لزوم پاسداشت مقام شهدا و همچنین هوشیاری و بصیرت در مقابل توطئه های دشمنان قسم خورده ایران و انقلاب تاکید کرد.

زارعی برگزاری مراسم درختکاری با حضور خانواده گرانقدر شهید مدافع حرم هادی شجاع و کاشت نهال سرو به نام این شهید والامقام در محوطه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را امری خجسته و مایه خیر و برکت برای واحد اسلامشهر دانسته و بر لزوم توجه بیش از پیش به آرمان‌های امام راحل (ره) ، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و شهدا بعنوان وظیفه ذاتی یکایک مردم کشور و بویژه مسئولین تاکید مضاعف کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر نیز در این مراسم با استناد به آیات شریفه قرآن کریم، شهدا را افرادی با ایمان معرفی کرد که به واسطه ایمانشان جایگاه رفیعی در بهشت داشته و کلامی جز ذکر شکر الهی برلب نخواهند داشت.

محمدی ضمن تقدیر از خانواده شهید مدافع حرم هادی شجاع، تربیت چنین فرزندانی را افتخاری برای والدین ایشان دانست که عاقبت به خیری را برای خود و والدینشان به همراه خواهد داشت

.

گفتنی است شهید مدافع حرم هادی شجاع متولد ۲۳ آبان ماه سال 1368 در تهران بود که ۱۵ روز پس از ازدواج جهت دفاع از اسلام، اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و حرم حضرت زینب کبری (س) به جمع مدافعین حرم در سوریه پیوسته و در ۲۸ مهر ماه سال 1394 به شهادت رسید؛ خواهر این شهید والامقام هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مشغول به تحصیل است.