با محوریت تجلیل از حماسه و ایثار کادر درمان در دوران کرونا صورت گرفت؛

معرفی برگزیدگان مسابقه ملی خلق آثار هنری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۲۱۵ اخبار آرشیو اخبار
۴ اثر برگزیده مسابقه ملی خلق آثار هنری (عکاسی، نقاشی و ...) با محوریت تجلیل از حماسه و ایثار کادر درمان در دوران کرونا در واحد اسلامشهر معرفی شدند.

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر از معرفی برگزیدگان مسابقه ملی خلق آثار هنری، با محوریت حماسه و ایثار کادر درمان در دوران کرونا، در این واحد دانشگاهی خبر داد و افزود: پس از برگزاری جلسه بررسی و ارزشیابی مسابقه خلق آثار هنری ( عکاسی، نقاشی و ...) که با حضور دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری و اعضای هیات داوران در دفتر معاونت پژوهش واحد اسلامشهر برگزار شد، به اتفاق آرا 4 اثر بعنوان آثار برتر انتخاب و معرفی شدند.

وی در ادامه به روند برگزاری این مسابقه ملی که به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و با همکاری حوزه معاونت پژوهش و فناوری در این واحد دانشگاهی برگزار شد و محورهای آن اشاره کرد و گفت: شرکت کنندگان در این مسابقه از روز دوشنبه دهم آذرماه لغایت چهارشنبه پانزدهم بهمن ماه سال جاری فرصت داشتند تا آثار مختلف خود را با محوریت: جایگاه رفیع حضرت زینب کبری(س)  به عنوان بهترین الگو برای پرستاران، حماسه و ایثار کادر درمان، قدردانی از جامعه پزشکی و خانواده های ایشان در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا در قالب نقاشی، عکس و فیلم کوتاه به دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند.

فتوحی افزود: پس از اتمام بازه زمانی ارسال آثار، در مجموع 36 اثر به دبیرخانه مسابقه ارسال شد که کلیه ایده های ارسالی توسط هیات داوران از لحاظ انطباق محتوا و مضمون آثار دریافتی با محورهای مسابقه، تکنیک‌ و دانش به کار گرفته شده، وضوح و کیفیت آثار، منحصر بودن آثار توام با خلاقیت مورد بررسی و ارزشیابی قرار گرفتند.

وی در خاتمه گفت: طبق نظر هیات داوران تنها آثار دریافت شده در گروه نقاشی، حائز شرایط لازم برای کسب رتبه بودند.

گفتنی است با رای هیات داوران اثر هایده مرادی رتبه اول، محدثه نجفیان رتبه دوم و کوثر اکبریان و محمدطاها نوثری بصورت مشترک رتبه سوم را در این مسابقه ملی کسب و بعنوان نفرات برتر معرفی شدند.