برنامه زمانبندی انتخاب واحد و حذف و اضافه

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۴ کد : ۱۱۹۴ اطلاعیه ها و رویدادها خبر تصویری

27بهمن از ساعت ده شب تا شش صبح فردا ، انتخاب واحد برای ورودی های 97و ماقبل باز خواهد بود.

28و 29 و 30 بهمن ، از ساعت 10 شب تا 6صبح انتخاب واحد برای ورودی های 98 و 991 باز خواهد بود.

یکم اسفند از 10 شب تا 6صبح روز بعد، ورودی 97 و ماقبل می توانند انتخاب واحد کنند.

دوم اسفند از 10 شب تا 6صبح روز بعد، ورودی 98 و 991 می توانند انتخاب واحد کنند.

سوم اسفند از 10 شب تا 6صبح روز بعد، ورودی 97 و ماقبل می توانند انتخاب واحد کنند.

چهارم اسفند از 10 شب تا 6صبح روز بعد، ورودی 98 و 991 می توانند انتخاب واحد کنند.

پنجم اسفند از 8 صبح تا 6صبح روز بعد، ورودی 97 و ماقبل می توانند انتخاب واحد کنند.

ششم اسفند از 8صبح تا 6صبح روز بعد، ورودی 98 و 991 می توانند انتخاب واحد کنند.

بدین وسیله به اطلاع تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم می رساند

منبعد ارسال پیامک قطع شده و تمامی اطلاعیه های رسمی دانشگاه اعم از آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و پژوهشی در سایت دانشگاه، کانال رسمی تلگرام  واحد و صفحه ی اینستاگرام دانشگاه که در این اطلاعیه معرفی شده است اعلام می گردد.

اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه در خصوص نحوه اطلاع رسانی به دانشجویان و همکاران(کلیلک کنید)