برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در واحد اسلامشهر

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۱۸۸ اخبار آرشیو اخبار
مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی همراه با نامگذاری ساختمان شهید دکتر چمران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه آزا اسلامی واحد اسلامشهر:

همزمان با فرارسیدن چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جشن پیروزی انقلاب با حضور دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و جمعی از مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد اسلامشهر با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار و پس از آن ساختمان دانشکده فنی و مهندسی واحد اسلامشهر به نام شهید دکتر چمران نامگذاری شد.

*حجت الاسلام والمسلمین محمدی: انقلاب اسلامی ایران مقدمه حکومت جهانی مهدوی است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم با اشاره به آیاتی چند از کلام ا... مجید، از جایگاه علم و علم آموزی در نگاه قرآن کریم سخن گفته و بر اهمیت دانایی و حرکتِ علمی و دانامحور تاکید کرد.

وی با اشاره به این نکته که انقلاب اسلامی ایران از حکمتی که خداوند به رهبر کبیر انقلاب (ره) در ایجاد انسجام ملی داد نشأت گرفت، گفت: دانایی گاهی علم دانایی و گاهی علم الهی است؛ اگر علم، ایمان و عمل صالح کنار هم بیایند، خداوند حکمت را نیز بدان می افزاید که نمونه آن را در انقلاب پرشور ایران شاهد بودیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر انقلاب اسلامی ایران را مقدمه حکومت جهانی مهدوی معرفی کرد و گفت: انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر 3رکن اساسیِ رهبری شجاع و آشنا به زمان، مکتب اسلام، قرآن و اهل بیت (ع)؛ و جامعه و انسجام مردمی توانست به ثمر نشیند.

وی در خاتمه به دستاوردهای ملی، منطقه ای و بین المللی انقلاب اسلامی ایران اشاره و معرفی نظام دینی کارآمد و جامعه ولایی را به جهان از دستاوردهای این انقلاب برشمرد.

*دکتر زارعی: اگرچه سفره معیشت مان تنگ تر شده، ولیکن شرف و غیرت مان همچنان باقی است و تا پایِ جان، پایِ انقلاب و آرمانهای امام خمینی (ره) خواهیم بود.

دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این مراسم ضمن تبریک خجسته ایام دهه فجر و همچنین ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)  و آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، اقتدار امروز کشور را مدیون و مرهون خون شهدای انقلاب، دفاع مقدس و تمام دلیرمردان کشور دانست و افزود: امروز اقتدار کشور جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان، بیش از پیش نمایان شده و بر جهانیان مشهود است.

وی با اشاره به دسیسه های شوم دشمنان انقلاب و اسلام، و وضعیت اقتصادی و سخت معیشتی مردم، از پایدارای مردم ولایتمدار ایران سخن گفت و خاطرنشان کرد: اگرچه سفره معیشت مان تنگ تر شده، ولیکن شرف و غیرت مان همچنان باقی است و تا پایِ جان، پایِ انقلاب و آرمانهای امام خمینی (ره) خواهیم بود.

رئیس واحد اسلامشهر در بخش دیگر سخنانش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تاکیدات ایشان بر حرکت و جهش علمی در کشور، از نقش دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر خبر داد و یادآور شد: امروز اقتدار علمی حرف اول را در جهان می زند، برای حفظ اقتدار و حرکت رو به جلو باید در این مسیر بیش از پیش تمرکز کرده و حرکت نماییم.

وی با اشاره به رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در هم افزایی برای پروژه های ملی راهبردی و انطباق طرح های تحقیقاتی با نیازهای اصلی کشور با تمرکز بر حل مسائل جامعه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با درک صحیح منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نیازهای جامعه، هم اکنون به سمت دانشگاهی علمی عملیاتی با رویکرد حل مسائل جامعه حرکت کرده و برنامه های علمی و تحقیقاتی خود را منطبق با نیازهای کشور، در راستای حل مسائل جامعه سوق داده است.

زارعی در خاتمه ضمن تقدیر از خدمات دکتر محمودرضا اسفندیار، خطاب به حاضرین گفت: امیدواریم تا با همکاری یکدیگر در مسیر علمی، آموزشی و پژوهشی قدم برداشته و توسعه و ارتقاء بیش از پیش را در این واحد رقم بزنیم.

این مراسم که به همت ستاد گرامیداشت مناسبت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد با پخش کلیپ «وحدت ملت و نظام» ادامه و با قرعه کشی و اهدای هدیه به 22نفر از حاضرین در مراسم خاتمه یافت.

گفتنی است بعد از مراسم، رئیس و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور در دانشکده فنی و مهندسی واحد اسلامشهر، این ساختمان را به نام شهید دکتر چمران نامگذاری کرده و از کتیبه ی یادبود آن شهید والامقام در این واحد دانشگاهی رونمایی کردند.