انتخاب دانشگاه آزاد اسلامشهر به عنوان دبیرخانه کنسرسیوم آسیب های اجتماعی

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۱۸۷ اخبار آرشیو اخبار
دانشگاه آزاد اسلامشهر به عنوان دبیرخانه کنسرسیوم آسیب های اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی، ضمن تبریک چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام ا... دهه فجر، از انتخاب واحد اسلامشهر بعنوان دبیرخانه کنسرسیوم آسیب های اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: یکی از دغدغه‌های امروز جامعه ایرانی فراوانی و افزایش بروز آسیب‌های اجتماعی است که ابعاد دیگری در جنبه‌های روانی و فرهنگی را به خود معطوف داشته و مقوله آسیب‌های اجتماعی در سال‌های اخیر تبدیل به موضوعی مهم در عرصه سیاستگذاری اجتماعی شده است.

وی افزود: با توجه به پتانسیل بالای علمی و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در زمینه آسیب های اجتماعی و بهره گیری این واحد دانشگاهی از نیروهای مجرب در این زمینه، واحد اسلامشهر به عنوان دبیرخانه کنسرسیوم آسیب های اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

زارعی در ادامه به اهداف تشکیل کنسیرسیوم ها در بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اشاره کرد و گفت: با توجه به سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی در هم افزایی برای پروژه های ملی راهبردی و انطباق طرح های تحقیقاتی با نیازهای اصلی کشور، کنسرسیوم ها در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفت که کنسرسیوم آسیب های اجتماعی یکی از این کنسرسیوم هاست.

وی خاطرنشان کرد: تشکیل شبکه مراکز علمی و تحقیقاتی فعال در حوزه‌های مرتبط با یکدیگر در قالب کنسرسیوم می‌تواند با هماهنگی، برنامه‌ریزی و اشتراک‌گذاری توان علمی، باعث هم‌افزایی، رشد و شتاب هرچه بیشتر در مسیر رفع نیازهای تحقیقاتی جامعه شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر لزوم هماهنگی میان واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی برای تقسیم کار، پرهیز از موازی‌کاری، انتقال و اشتراک تجربیات و نهایتا حرکت برمبنای برنامه‌ای منسجم با چشم‌اندازی مطلوب و معقول را یکی دیگر از اهداف کنسیرسیوم ها بیان کرد و ادامه داد: با انتخاب واحد اسلامشهر بعنوان دبیرخانه کنسیرسیوم آسیب های اجتماعی، 7واحد فعال دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه آسیب های اجتماعی (واحدهای اسلامشهر، سنندج، ارومیه، رودهن، کرمانشاه، دهاقان، شاهرود و گرمسار)، از این پس با همکاری و تلاش گروهی متمرکز، تحقیقات و فعالیت های خود را در زمینه آسیب های اجتماعی گسترده تر کرده و بصورت فراسازمانی عمل خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: توانایی تصمیم‌گیری، حل مساله، تفکر خلاق، تفکر نقادانه، رویارویی با هیجان‌ها، توانایی رویارویی با استرس‌ها و... از مهارت‌هایی است که در مراکز تحقیقاتی آسیب‌های اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی آموزش داده می‌شود.

زارعی در خاتمه از برگزاری اولین جلسه هماهنگی واحدهای مجری طی هفته آتی بصورت برخط توسط واحد اسلامشهر خبر داد و ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با برگزاری این جلسه هماهنگی های لازم جهت همکاری واحدهای فعال صورت گرفته و به زودی شاهد اقدامات موثر کشوری در زمینه حل آسیب های اجتماعی باشیم.